Fader Absolut – Fönster Mot En Ny Värld (Utan betänkligheter eller skuldkänslor), 14 november, 2022

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Som en uppföljning av mitt budskap skulle jag idag vilja fortsätta att prata om ”ekon” från den tredje dimensionens värld som du inte lyckas bli av med än så länge.

Ytterligare ett problem för många av er är fortfarande obeslutsamheten att ”lossa” från era nära människor som har bestämt sig för att stanna i den tredje dimensionens värld.

Det är därför du till och med är i den fjärde dimensionen av ditt medvetande, men ändå, av din Själ, förblir i den tredje eftersom du inte kan acceptera deras beslut i full utsträckning ännu.

Och det är verkligen extremt svårt att göra speciellt när det kommer till föräldrar eller barn som har väldigt starka energiband med varandra.

Eftersom vi redan har pratat mycket om detta vill jag idag bara ge dig ett tips hur du gör din själ fri från ånger och skuld på grund av det faktum att du inte kan ta dina närmaste till ett nytt lyckligt liv.

I själva verket är det omöjligt för dem, inte för att du misslyckades med att berätta för dem om Uppstigningen så att de förstår och svarar på det på samma sätt som du gjorde.

De kan inte flytta till en högre dimension på grund av deras låga vibrationer som inte samstämmer med den fjärde dimensionen.

Om en individ helt förnekar den andliga sidan av sitt liv, betyder det att deras medvetande ALLS inte är redo att lämna den materiella världens gränser.

Och alla övertalningar eller förklaringar från din sida kommer att bli förgäves.

För det är omöjligt att få ett litet barn som just har lärt sig läsa att börja studera djupgående filosofiska verk.

Tja, det här är vad många av er försöker göra: få en person att förstå varför deras medvetande och själ inte har blivit tillräckligt mogen, själen som inte har bemästrat grunderna i den tredje dimensionens värld.

Den är nyfiken på och intresserad av allt här.

Det finns så många frestelser och leksaker som det inte har fått nog av ännu.

Och du försöker ta bort dem från dem och tvinga in dem i din tråkiga ”vuxna” värld med dess bättre liv och flyktiga perspektiv de inte förstår, livet de inte kan ”röra med sina händer” precis som de kan med avseende på den tredje dimensionen verkligheten – kära och nära.

Detta är anledningen till att du hetsar till sådan irritation och till och med aggression hos dina nära människor när du pratar om Uppstigning.

Det är för komplicerat och obegripligt för dem – de kan inte hoppa från ett dagis direkt till ett andligt universitet.

Klyftan mellan ert medvetande och deras är så enormt att det är omöjligt för dem att övervinna det under tiden som är kvar innan Transition nu.

Och du borde stå ut med det, min kära, hur sorgligt det än kan tyckas för dig.

Dessutom vill inte din själ gå tillbaka dit heller – till ”barndomen” som är förbi.

Din själ har redan fått nog av dessa spel – det här är det stadium det passerade för länge sedan.

Låt alla följa sin egen väg – den som är spännande och som valts av deras själ.

Bryt inte mot varandras fria vilja.

Och kom ihåg att även om din själ före din inkarnation på jorden valde denna speciella familj, betyder det inte alls att ni alla attraherades enligt vibrationer eller ålder på era själar.

Oftast väljer Själen familjerna att inkarnera i som kommer att göra det möjligt för den att leva igenom den erfarenhet den saknar eller att lösa upp gamla smärtsamma knutar av karma.

Så se dina nära människor precis på det här sättet – som tillfälliga medresenärer som du har beviljats ​​av ditt öde i en annan inkarnation av ditt.

Och ångra inte att era vägar har skiljts åt: det betyder att detta är vad planen för era öden är, och detta är var och en av ers förutbestämning.

Endast i den femte dimensionen kommer du att möta och känna igen de som är din faktiska familj – dina stjärnbröder och systrar, sympatiska själar och dina tvillinglågor.

Ni kommer också att se era nära människor som stannade kvar i den tredje dimensionen och kommer tydligt att förstå hur långt de fortfarande är från den väg ni är avsedda till.

Du kommer att släppa dem lätt med ett leende på läpparna efter att ha skickat dem all din kärlek och tacksamhet för de år du levt sida vid sida.

Jag välsignar dig och älskar dig otroligt mycket!

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...