Fader Absolut – Fönster Mot En Ny Värld (Värd Sin Vikt i Guld), 7 juli, 2022

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag kommer vi att överväga ytterligare en aspekt av övergångsperioden från den fjärde dimensionen till den femte.

Vi kommer att agera utifrån premisserna att ert medvetande redan har fastnat på den fjärde dimensionens nivå och det betyder att ni inte dyker tillbaka till den tredje dimensionens värld längre.

Hur kan du identifiera att det verkligen är så?

Naturligtvis kan du fortfarande utsättas för känslomässiga svängningar men nu är de inom ett annat frekvensområde.

De är inte längre negativa känslor som är typiska för den tredje dimensionens världs människor utan fluktuerande känslor av personlig karaktär som oftast visar sig på grund av självmissnöje.

Med andra ord, de är inte riktade utåt – till andra människor eller händelser utan inåt – in i det personliga energirummet.

Oftast är det energierna av besvikelse, otålighet och brist på självförtroende.

Därför är många av er besvikna över de världshändelser som berör Övergången som utvecklas för långsamt.

Detta väcker otålighet.

Och eftersom du varje dag gör övningar och meditationer utformade för att påskynda övergångsprocessen, verkar det för dig som att du inte är tillräckligt stark när det gäller energi eftersom du misslyckas med att uppnå snabba och påtagliga resultat.

Därför påverkar dina känslor inte direkt människorna runt omkring utan minskar bara din egen energipotential.

Men de påverkar det kollektiva mänskliga medvetandet ändå eftersom de ”dämpar” den allmänna positiva stämningen i den snabbaste övergången till ett nytt högvibrationsutrymme.

Eftersom hittills bara ett litet segment av jordens befolkning känner till Övergången och den unika möjlighet du erbjuds i samband med den, är varje person som denna guld värd sin vikt.

Det är de som kan tippa vågen till förmån för Ljus eftersom deras positiva energiprofil överstiger hundra gånger energin hos en genomsnittlig person i den tredje dimensionens värld.

Och varje gång du tar ett steg bakåt och ger vika för de negativa känslorna av tvivel, osäkerhet, besvikelse, blir omfattningen av det mänskliga kollektiva medvetandet upprörd och Transition saktar ner.

Kom ihåg detta, min kära, och om du helt plötsligt får sådana känslor, föreställ dig kraftfulla, allsmäktiga och självsäkra skapare som inte tvivlar på att jorden och mänskligheten går framåt – till en ny värld trots alla försök från Mörka krafter för att hindra det.

Försök så snart som möjligt att bli av med denna sista energiballast som hindrar dig från att slutligen lämna världen av den tredje dimensionen som har haft sina dagar.

Och jag välsignar dig för detta!

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...