Fader Absolut – Fönster Mot En Ny Värld (Vibrationsskillnader) 26 april, 2022

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag skulle jag vilja prata med dig om övergångsperiodens egenheter och i synnerhet om det inflytande som skapas på ditt psyke och hälsa av oundvikliga vibrationsskillnader.

Som du säkert har märkt kan utarmningen av ditt psykiska tillstånd orsakad av sådana droppar ibland vara ganska långdragen men ibland återgår allt till det normala nästan omedelbart.

Och det beror inte bara på ens medvetandenivå utan på ens individuella egenskaper – temperament och sinnesstämning.

Så en känslomässig person utsätts ofta för frekventa vibrations-”svängningar” på grund av oförmåga eller brist på önskan att kontrollera sina känslor och känslor.

Medan en person som är lugn och balanserad till utseendet kan kasta sig in i ett långvarigt depressivt tillstånd som avsevärt minskar deras vibrationer på grund av besvikelsen över de aktuella händelserna och oförmågan att förändra den existerande verkligheten.

Tja, vad händer i det förra och senare fallet på energinivån?

Och hur visar det sig i termer av ens tillstånd?

Känslomässiga utbrott som resulterar i kraftiga vibrationsfall kan jämföras med lätta moln som plötsligt kommer flygande och, efter att ha öste ner med kort regn, snabbt löses upp, med solen som skiner på himlen igen.

När det gäller en lång depression, liknar den nu svarta olycksbådande moln fyllda med utdragna oupphörliga skyfall.

Och eftersom destruktiv negativ energi i det här fallet kommer inifrån – personen själv, beror effekten den ger på deras hälsa och känslomässiga tillstånd på dess kvantitet och kvalitet.

I det förra fallet lyckas inte ett kortvarigt vibrationsfel bryta energiskölden för ens subtila kroppar, varför man snabbt kan återta förlorad mark.

I det senare fallet förstör ett utdraget vibrationsfel långsamt men säkert ens energiskydd.

Energierna av missnöje, irritation och kritik som driver en in i en depression kan som regel vara väldigt ”klibbig”.

Det är de som fastnar i ens medvetande permanent och på allvar som om de förslavade en och hindrade från att leva ett tillfredsställande liv.

Ett sådant kontinuerligt vibrationsfall påverkar människors hälsa och psyke riktigt dåligt och orsakar inte bara depression utan också en hel massa sjukdomar som är baserade på negativa energier av detta slag.

Tyvärr finns det många människor med symtom som dessa på jorden nu.

Eftersom de drivs ut ur den vanliga komfortzonen kan de inte acceptera den verklighet som är ny för dem på grund av den låga nivån av deras medvetande och oförmåga att se de avgörande underliggande processerna som nu pågår på jorden.

Och ju mer man hamnar i ett så tråkigt tillstånd, desto mer minskar deras vibrationer och, följaktligen, desto svårare är det för en att ta sig ur det.

Därför, min kära, försök att fånga ögonblicket dina vibrationer minskar för att göra lämpliga energiövningar i god tid och återställa den höga nivån de visade.

Vänta inte tills de lätta ”molnen” i ditt medvetande förvandlas till dystra svarta och tunga ”moln” som senare kommer att bli svåra att ”blåsa bort” även vid långa meditationer.

Och jag välsignar dig för detta!

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...