Fader Absolut – Grunden För En Ny Mänsklighet, 26 december, 2023

 

GRUNDEN FÖR EN NY MÄNSKLIGHET
26 december 2023

Hej mina kära barn!

I slutet av vårt samtal om människovärde vill jag uppmärksamma er på en annan egenskap av den.

Den har förmågan att ”föröka sig” eller, med andra ord, dela sin energi med andra.

Detta förklaras av det faktum att enligt lagen om likhet börjar människor med liknande egenskaper attraheras av en person med självkänsla, vilket resulterar i grupper av människor som kan förändra mycket till det bättre.

Ett slående exempel på detta är arbetslagen, där tonen i relationerna mellan anställda sätts av deras chef eller helt enkelt av en stark personlighet som åtnjuter universell auktoritet.

Om det är en person som har en känsla av självkänsla och därför respekterar sig själv och andra, då skapar han en miljö där de som kännetecknas av vördnad, hyckleri, avund och andra lågvibrerande känslor inte kommer att kunna existera .

Sådana människor kommer att känna sig obekväma i det här laget på grund av för stor skillnad i vibrationsnivån med resten – de som interagerar organiskt med energierna från höga vibrationer.

Omvänt, om ledaren själv inte har en känsla av självkänsla, utan är besatt av alla typer av rädslor och andra negativa känslor, kommer människor med liknande egenskaper och vibrationer att attraheras av honom.

Tyvärr är det andra alternativet vanligare i den tredimensionella världen, som genererar intriger, avund, skvaller, sittande av sina kollegor, som dyker upp för många människor i stress, sjukdom och konstant nervös spänning.

Utifrån detta är det säkert att säga att självkänsla tar en person bortom den tredimensionella världen och är den dominerande egenskapen hos invånarna i de högre dimensionerna.

Och ju fler människor på jorden inser detta och börjar bli av med tankarna och känslorna som är inneboende i den tredje dimensionen för alltid, desto snabbare kommer övergången att fullbordas.

Det är självkänslan som är grunden på vilken byggandet av den nya mänskligheten ”byggs, vars huvudegenskaper kommer att vara inre Frihet, Kärlek och Respekt för sig själv och andra samt Tro på sin egen styrka.

Det är dessa människor som är VÄRDA att leva i den femte dimensionens värld.

Och jag önskar alla de som är berövade denna värdefulla egenskap att hitta den så snabbt som möjligt, och till de som redan har den, att bevara och föröka den.

Jag välsignar dig och älskar dig otroligt mycket!

Fader Absolut talade med dig

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *