Family of Taygeta på X ~ Akatu: Gör detta tills du skiftar, 26 juni 2024

 

15 juni 2024

https://tinyurl.com/4a4rh6fu

Älskade vänner av ljus!

Det här är stunder att förbli lugn men vaksam. Vår avsikt är att påminna dig om din kraft genom din själs ljus. I detta meddelande kommer vi att granska visdomsord. Enkla och ändå djupgående, dessa små erbjudanden kommer att driva dig framåt när du når ögonblicket av det stora skiftet. Som en polerad sten kommer du att lysa med ditt eget väsens ljus. Som fasetter av en kristall kommer du att förena dig med andra själar i ett prisma av skönhet.

Kom ihåg ditt ljus och kalla på denna mäktiga kraft under resten av den sista vakna drömmen! Det finns inget mer helande än kraften inom. Kom ihåg vem du är!

Minns ögonblick där du trodde att slutet var nära. Men du är här och så mycket har vunnits i styrka. Varje gång du föll steg du igen. Bra gjort, älskade!

Återställ ditt liv när varje ögonblick är nytt. Ingenting är bortkastat och det här ögonblicket är perfekt på din resa.

Justera om när du ser dig omkring och inser att allt är här för att tjäna dig. Varje tår, varje smula, varje skratt, varje måltid. Alla förluster och varje seger har en plats i din berättelse.

Starta om från den plats där du är. Ta nästa steg hur litet som helst. Stora saker ligger framför dig eftersom bara det goda är före dig! Håll fast vid denna sanning när du hittar ljusets väg.

Fokusera om och se klarheten i all kärlek som har funnits i ditt liv. Husdjur, barn, vänner och mat är bara en del av presenterna du har njutit av. När du har delat ditt hjärta, har kärlekens fördelar och välsignelser också täckt ditt eget väsen.

Återuppliva energi när du väljer mat för att fylla kroppens form. Vissa människor har ett överflöd av resurser och de bästa och mest näringsrika kosttillskotten kan fås. Andra har magra förråd men kan få näring. Tala om höga vibrationer över din mat och kropp. I många kulturer är detta känt som att välsigna din mat. Vet i sanning att tacksamhet är viktigt och en frekvens är skapad för att tjäna dig väl.

Programmera om vibrationsfrekvenserna som väljs med underhållning. Varje ljud, ord och bild påverkar din kropp, ditt sinne och ditt välbefinnande. Vattnet som utgör den största delen av kroppen, bildar mönster av skönhet eller oenighet när du täcker din omgivning med glädje eller rädsla. Det du ser och hör absorberas i celler. Ge Body Mind Connection en boost av ljus med lugnande och lugnande toner och bilder.

Återbränsle Anden Med Meditation. Alla kan dra nytta av och alla liv kommer att förbättras. Här är platsen för anpassning där varje personlighet finner sanningen som själen. Att odla den inre världen kommer att hjälpa dig när all upplevd smärta och problem övergår till ande. Här finner du frid.

Repetera livet som är önskvärt. Skapa berättelsen om dig som är önskvärd att spela ut. Tro det och det kommer att bli så. Du har skapat din berättelse hittills. Du har chansen att förändra vad som helst. Detta börjar med en tanke. Välj varje tanke klokt och släpp det som inte tjänar dig.

Återbekanta dig med låten som du kom för att sjunga. Det finns i ditt hjärta. Låt aldrig omständigheter få dig att glömma melodin som bara du kan ta med till livets symfoni! Sjung din sång medan du dansar din dans! Jag träffar dig där!

Så många gånger som behövs, upprepa dessa enkla metoder. Du besöker Earth School för att lära dig lektioner och expandera i medvetandet. Ur detta perspektiv finns det möjlighet att gå framåt genom vad som helst som en bättre version av dig själv.

Du är magnifik när du upptäcker allt som är tillgängligt efter eget val!

EN EEKE MAI EA!
Jag älskar dig så!
AKATU

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *