Helig union | Cosmic Mother via StarlightoftheDivine, 4 februari, 2024

 

 

Helig union | Cosmic Mother via StarlightoftheDivine

 

Helig union

”Håll dig jordad. Inriktning bör ske med gracitet och lätthet. Vila i vetskapen att du räcker till utan någon annan för att ”fullborda dig”. När din kopp väl rinner över, det som söker dig kommer att hitta dig när du minst anar det. Överlämna dig till gudomlig timing medan du fortsätter din uppstigningsresa. De i perfekt balans och harmoni kommer att lägga till din resa istället för att skapa förvrängning eller kvantförveckling.

Håll dig i lugn och ro. Ditt inre gudomliga feminina behöver näring tillsammans med ditt inre barnläkning. En helig förening kommer att ta upp allt som inte är i linje. Således kommer matchen att framhäva dessa skuggor som behöver renas och läkas. Always Sacred Union Within först… bli kär i SJÄLVET igen innan du söker en annan. Varje relation kommer att vara en spegel för den andre. Kunna acceptera det som reflekteras tillbaka och läka…ta fullt ansvar för det som kommer upp.

Allt är ett val, mitt älskade barn. Vare sig det är detta nu närvarande ögonblick, eller ett annat nu ögonblick, allt är valupplevelse. Släpp förväntningarna och var villkorslös kärlek till sig själv och andra där de är just nu.

Jag är som du är… The Law of One. Allt är skapande. Det som utspelar sig kommer att manifesteras med din fria vilja. Ni är alla mästare som manifesterar. Den lägre fysiska tätheten tar lite mer ”tid” för att bli en ”verklighet” och påtaglig. Med tålamod och disciplin är allt möjligt. ALLA potentialer är tillgängliga för alla dina medskapelser.

Tacka det gudomliga och överlämna dig till ”hur” och ”var” och ”när” dessa manifestationer inträffar i din nuvarande verklighet. Detta öppnar upp flerdimensionella energier i Quantum Aether med oändliga potentialer. Var i stillhet. Alla dessa svar finns inom.

Alla är ETT. Det finns ingen separation, det har aldrig funnits. Bli att ”se” med det tredje ögat och bli vägledd av ditt höga hjärta. Tillåt ditt Högre Jag att vara din guide, bli ett med ditt Högre Jag, ditt Gudsjag.

Jag älskar er ALLA, mina älskade barn.”

Din kosmiska mor.

Kanaliserade meddelanden av Starlight of the Divine.
YouTube: @StarlightoftheDivine

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *