Högre Rådet av Ljus Genom Nadina Boun: Hur Släpper vi Motstånd, 6 april 2024

 

 

Högre Rådet av Ljus Genom Nadina Boun: Hur Släpper vi Motstånd?

 

6 april 2024

av Nadina Boun
https://nowmessages.wordpress.com/2024/04/04/how-do-we-release-resistance/

Du måste sluta titta på motstånd. Vad du än vill måste du vara det först. Du måste åkalla den känslan, det tillståndet inifrån dig. Vad betyder det? Du slutar titta på motstånd, på vad du vill fixa.

Du vill tillåta välbefinnande, glädje, du börjar känna välbefinnande och glädje, där du är. Det är en knepig sak eftersom allt utanför dig påkallar din uppmärksamhet. Det är lätt att bli bortdragen och distraherad. Men du måste vara vad du önskar att vara först, för det finns inom dig och det kommer inte utifrån, det kan det inte.

Vad du än önskar är du redan. Det är bara att ta upp det till ytan. Ditt naturliga tillstånd är välbefinnande, glädje, kärlek. Ditt naturliga tillstånd är balans, harmoni, perfektion. Så hur låter du det vara det starkare uttrycket för vem du är? Du vänder dig till dessa saker du vill uttrycka.

Du tittar inte på motstånd, på oenighet, på sjukdomar, på smärta och så vidare, och försöker ändra dessa, att släppa dessa. Du kan det. Men det finns ett snabbare sätt. Du vänder andra kinden till som Jesus instruerat, du vänder dig bort från dem och ger din uppmärksamhet, ditt engagemang för det du vill uttrycka, känna, uppleva och så småningom se. Din första indikation på förändring är din känsla, sedan kommer den yttre reflektionen. Så bry dig inte om att titta utanför.

Vill du uppleva glädje, välbefinnande, fullhet? Börja här. Börja med det du vill ha. Ta tankarna från motståndet eftersom din uppmärksamhet på det håller det där. När du fortsätter att bekräfta att det finns motstånd, säger du att det finns där. När du vänder dig om och börjar bekräfta livet, säger du att livet finns där.

Det finns många saker i din omgivning, i ditt liv som du kan rikta din uppmärksamhet mot och mjuka upp det motståndet utan att behöva ta itu med själva motståndet. När du är i hat- eller argt läge kan du inte bryta ner den känslan, men du kan välja något mer tilltalande och roligt att göra och ilskan kommer naturligt att avta. Om du inte tänker på det igen, skulle det lösas upp.

Du är verkligen skaparen av alla dina upplevelser, eftersom du är den enda som riktar din uppmärksamhet.Och din uppmärksamhet håller makten, håller liv och ger ämnet för din uppmärksamhet liv och kraft. När du drar tillbaka uppmärksamheten från det oönskade försvinner det. Vi lovar detta verkligen. Du behöver inte kämpa mot någonting, bara vänd dig bort.

Naturligtvis hör vi dig säga, men hur är det med kärleken? Om du inte kan se bortom motståndet kan du inte skicka kärlek. Du kan inte brotta din väg till kärlek, tvinga dig till kärlek. Leta efter något annat att älska. Det är den absolut enklaste och snabbaste vägen.

Så fråga inte hur kommer jag dit. Fokusera på där, varhelst ”där” finns. Och försök hitta dit, för det är här. Allt är här. Det finns inget där!

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *