Seraphim av Sarov – Andliga Utkämpningar, 24 maj, 2022

 

 

Hälsningar, mina älskade!

Jag känner för att prata med dig i detta ögonblick om konfrontation mellan Ljusets och Mörkrets Krafter som är avgörande för dig och hela Jorden.

Nu avgörs ödet för de renaste och ljusaste själarna som ihärdigt har avancerat mot Uppstigning under en lång tid.

Jag ser och känner, min kära, hur trött du är och att ditt tålamod ger vika nu.

Många av er har redan tappat hjärtat när ni ser hur Mörkrets krafter pågår med genomförandet av deras hemska planer på total förslavning av mänskligheten.

Du är förbryllad över hur Skaparen kan låta det hända, vad Ljuskrafterna gör och var den slutliga segern över mänsklighetens förslavare de lovade är.

Och nu skulle jag vilja förklara för er vad en sådan försening är kopplad till – åtminstone som jag ser det utifrån min nivå av händelserna som äger rum.

Tro mig, min kära, allt som utlovats till dig genomförs i full utsträckning.

Vi gör allt möjligt och omöjligt för att göra den efterlängtade segern över mörkrets krafter närmare sig inte bara i himlen utan också på jorden.

Vi leder var och en av er vid handen, precis som mamma håller sitt barns hand för att förhindra att de snubblar och faller på en ojämn väg.

Tja, det är en väg som denna som dessa allra sista och svåraste dagarna innan den slutliga segern över monster i människokroppar är för dig.

Detta är den enda definition som jag kan ge till en grupp Icke-människor som har samlats i Schweiz nu för tiden för att göra slutliga planer på att beröva människor deras gudomlighet, deras naturliga väsen för att kontrollera dem som de tycker bäst.

Dessa varelser tror fortfarande på att de är allsmäktige eftersom den första delen av deras plan, även om den ändrades, fortfarande var en framgång.

Ändå finns det en sak som de inte har tagit hänsyn till – de som de lyckades ”tämja” är oftast inte människor.

De som accepterade ”vacciner” och tar för evangelium allt som media försöker påtvinga dem är vem som helst utom för människor.

Medan människor av intuition kände tricket och kände igen det falska.

Så nu har alla rena och lätta själar på er planet blivit förenade i enhällig andlig impuls att ha den sista striden mot ”Draken” och slutligen bli fri från dess ok.

Och denna andliga kamp av mänsklighetens bästa representanter mot Mörkret är avsedd att bli framgångsrik eftersom deras ”soldaters” huvudvapen är Kärlek och Tacksamhet, Sympati och Visdom, Tålamod och Skapande.

De har vibrationsenergier som är tillräckligt höga för att övervinna en hel armada av lågvibrerande varelser som drakreptilerna och deras hantlangare är.

Från den subtila nivån ser det ut som om en enorm gnistrande regnbågsvåg täcker allt mörkt och smutsigt som genereras av dessa onda varelser och tvättar bort allt detta från jordens yta och skapar utrymme för allt nytt, ljust och rent.

Kom ihåg, min kära, varje ljus tanke på dig som är fylld av Kärlek och Sympati, varje handling av dig som förmedlar Ljus gör denna renande Våg otroligt kraftfull och för det efterlängtade ögonblicket av ditt inträde i den Femte dimensionen närmare.

På så sätt, genom ömsesidiga ansträngningar – våra i himlen och din på jorden – kommer vi att förvandla denna underbara planet till en blommande trädgård av paradis och ditt liv kommer att fyllas med kärlek, glädje och lycka.

Låt det vara så här, mina älskade!

Kärlek och hängivenhet,

Seraphim av Sarov talade med dig idag

Du gillar kanske också...