Seraphim av Sarov – Fiska med levande bete, 19 juni, 2022

 

Hej mina käraste!

Idag skulle jag vilja prata med dig om saker som jag vet oroar många av er.

Och det handlar om din otålighet som ibland är så svår för dig att hantera.

Många meddelanden från Fader-Absolut och andra Ljuskrafter i Universum sa många gånger att otålighet helt enkelt kan fördröja den önskvärda händelsen eftersom den förmedlar energin från för låga vibrationer.

Utöver detta skulle jag också vilja påminna er om det faktum att otålighet är misstro mot vår Skapare och det scenario han förberedde för jordens invånare.

Naturligtvis förstår jag hur svårt det är för dig att stå ut med det faktum att kaos fortfarande råder över din planet och händelser utvecklas enligt ett absurt, omänskligt och kriminellt scenario.

De varelser som inte känner någon kärlek eller sympati som ni är vana vid att kalla globalister och som fortfarande är vid rodret på jorden, driver sig igenom och fortsätter med implementeringen av sitt program för förintelse av mänskligheten.

Och när du ser allt detta känner du dig maktlös eftersom du, till skillnad från dem, inte har några andra verktyg för påverkan på de aktuella händelserna förutom energi.

Så nu skulle jag vilja förklara för er varför processen med jordens övergång till den femte dimensionen fördröjs.

Anledningen är framför allt att majoriteten av jordens befolkning fortfarande inte är redo att ta in den skrämmande sanningen – den går för långt bortom gränserna för en genomsnittlig människas världsuppfattning.

Jag vet att många av er tror att alla som kan återupplivas redan har återupplivats.

Ändå är det faktiskt inte rätt: mänsklighetens väckelse fortsätter – varje månad, varje vecka och varje dag fylls armén av människor på med de som börjar inse vem som faktiskt kontrollerar din planet och vilka fruktansvärda konsekvenser deras styre resulterar i.

Och det händer av följande skäl.

För det första, globalisterna själva döljer inte sina planer och tränger sig alltmer in i det allra heligaste – en gudomlig skapelse som är människan.

De gör sitt bästa för att förstöra din äkta essens, förlama barns psyke och introducera giftiga genmodifierade preparat i dina kroppar.

De framkallar rädsla, ilska och aggression överallt.

Och allt detta blir SÅ uppenbart nu att bara en blind kan misslyckas med att se det.

Åtminstone ser rena mänskliga själar det tydligt den här gången och det betyder att deras medvetande börjar förändras snabbt också.

Alla saker som nu pågår i världen kan kallas en operation som heter ”fiske med levande bete”.

För att rättvist avslöja de som förslavade din planet, bör de också få visa sig rättvisa.

Vilket är fallet nu överallt.

Dessa varelser som är vana vid att behandla människor som en flock av lydiga får som de har kontrollerat så lätt i så många århundraden genom tröghet tror fortfarande att det är under deras kontroll som tidigare.

Men de tar inte hänsyn till att jorden själv har gjort uppror mot deras tusenåriga ok och stått upp för mänskligheten.

Och generellt sett har hela universum gjort uppror mot dem såväl som alla dess högt utvecklade civilisationer.

Från den subtila nivån förses du nu med enormt stöd.

Varje återupplivad person hålls i handen av de högre aspekterna av deras själ, deras skyddsängel, andliga guider och stjärnfamiljer.

Vi ser var och en av er från den subtila nivån och försöker göra vårt bästa för att hjälpa er att bryta er fri från den tredje dimensionens medvetandes fångenskap och avancera till en ny nivå av er evolution.

Vi kämpar för varenda ren själ för vars syfte den avgörande processen att välja mellan de återupplivade från de oförmögna att återuppliva, som nu pågår på jorden, förlängs.

Och det går mot sitt slut nu.

Och för att påskynda det, lev för dagen, njut av små saker och när det gäller energi gör det efterlängtade ögonblicket av Transition närmare.

Tro mig, min kära, allt kommer att hända vid den bästa och mest gynnsamma tidpunkten för alla.

Anförtro dig bara till Skaparen och försök att ”tämja” ditt rastlösa sinne.

Älskar dig kärleksfullt,

Seraphim av Sarov talade till dig

Du gillar kanske också...