Maria Madalena via Ann Dahlberg, 24 december, 2017

Maria Magdalena

Söndag 24 december 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Maria Magdalena och jag vill önska Er alla en God Jul och jag hoppas att ni ska minnas denna julen som en fridfull och glädjefull högtid där ni fick vara tillsammans med nära och kära. Jag vill också påminna er som är ensamma att ni har många änglar med er idag. Känn inom er att ni har extra många med er från andra sidan. Det kan vara nära och kära som ni har mist, såväl som era skyddsänglar och guider. Ni är aldrig ensamma, ni har alltid många runt er. Ta er tid att känna kärleken som omringar er och låt den fylla ert hjärta.

Kärleken är här kära bröder och systrar, kärleken är här och den intar flera boningar i den värld som ni lever i. Den finns nu på alla de plan eller boningar som existerar på Jorden. Ni kan finna kärleken överallt om ni söker den med er blick idag. Se med kärlekens ögon och ni upptäcker kärlek åt vilket håll ni än vänder blicken. När jag gick på Jorden jämte min tvillingsjäl och förbundne så kunde vi använda oss av kärlekens blick åt vilket håll vi än såg. Trots att vi gick igenom svåra tider så kunde kärleken hjälpa oss att bära denna börda. Vi stod starka i vår kärlek och lät livet färdas den väg som var vår. En bit färdades jag ensam men kände alltid stödet av Jesus vid min sida. Jag kände mig aldrig ensam, han fanns hela tiden i mitt hjärta och med de ljusa råd han gav mig kunde livet gå vidare. Det fanns också kraft och kärlek över att ge, i första hand till min familj men även till andra människor som korsade min väg. Det var en lärorik resa där jag hade många starka kärleksfulla människor runt om mig. Det går att leva på Jorden och behålla kärleken i sitt hjärta. Det är förstås lättare om man har fler kärleksfulla människor i sin närhet men det går att leva ensam också. Kärleken bor i ditt hjärta och när du finner det så förstår du att du aldrig är ensam. Du upplever då att du är en del av något större och att det finns en hel värld som är öppen för dig att upptäcka och glädja dig åt.

Var vid gott mod alla människor som nu bor på Jorden, ni är alla del av något större och mäktigare än vad ni i er jordiska kropp kan erfara och förstå. Glimtvis kan ni uppfatta denna värld i era meditativa stunder. Ni kan då känna er väldigt glada och euforiska. Ni kan uppleva att ni får lite extra energi och att ni skulle kunna åstadkomma allt vad ni vill. Det här är kärlekens energi som ni upplever och som ger er den styrka som ni behöver för att förändra er egen värld. Det är denna energi som ni ska vårda och stärka så att den blir lite större för var dag. En dag i kärlekens tecken är en välsignad dag och föder i sin tur välsignade gåvor.

Det är en gåva att vara älskad och den gåvan hade ni med er till Jorden den dag då ni föddes. Kärleken finns och har alltid funnits där för er. Ingen kan ta den ifrån er, ty den lever inom er och väntar på att upptäckas om ni inte redan har upptäckt den. Visa den er uppskattning genom att ge den den tid som den förtjänar. Låt den fylla er kropp och era sinnen och låt den vara ledande i ert liv. Tänk, känn och var i den kärlek som lever och bor i er. Er värld kommer då att förvandlas till den kärlek som redan finns, ty allt är kärlek och kärleken är segerviss.

Med dessa tankar om kärlek lämnar jag Er nu med stor kärlek i mitt hjärta. Jag stör rosenblad av kärlek vid era fötter, för att ni ska gå den kärleksfulla vägen som leder er hem, det hem som ni länge sökt och längtat efter.

 

Jag älskar Er så mycket

 

Maria Magdalena

Du gillar kanske också...