Maria Magdalena via Ann Dahlberg, 17 januari, 2018

Maria Magdalena

Onsdag 17 januari 2018

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Maria Magdalena och jag vill säga några saker idag. Det har varit en orolig tid på vår Jord men nu har det mesta släppt. Det uppstår kanske lite fyrbollar här och där men det mest kompakta mörkret har lämnat oss. Det ser ljusare ut kära människor på Jorden och ni kan börja ta ett djupt andetag av befrielse. Passa nu på att ta lite omsorg om er själva och varandra. Era kroppar håller på att anpassa sig efter de högre vibrationer som har nått Jorden idag. Det kan vara ett stort arbete och en stor utmaning för de som just har påbörjat sin resa. Även ni som är vana att följa Jordens rytm av högre energier kan känna av lite besvär just nu eftersom den här högre vibrationen kan tränga in på ett större djup och transformera om era minsta celler.

Ja, det är en härlig tid och det riktigt bubblar av iver hos många människor idag. De har så många idee´r så de vet inte riktigt var de ska göra av dem. Det riktigt hoppar i huvudet på dem. Ibland kan det vara bra och ta några djupa andetag och meditera lite över allt som kommer fram. Det kan då utveckla sig till något som du just nu kan ta tag i. Att ta ett steg i taget är alltid en bra början annars finns det en risk att det stannar i huvudet. Det brusar för mycket där och slår inte riktigt rot. Jag tror säkert att ni känner igen detta. Ha tillit till att vara i flödet och ni kommer att märka att det ger det resultat som ni önskar.

Var i hjärtat, var i flödet, förstå att ni kan förändra er värld bara genom att befinna er i detta flöde av kärlek. Ni är på väg hem kära barn på Jorden .. ni är på väg hem till de nära och kära som väntar er på andra sidan av slöjan. De viskar i ert hjärta, de sänder er all sin kärlek och ger er det mod ni behöver för att möta er själva och den värld som ni lever i. Ni är en del av er värld ni har alltid varit en del av den. Ni har spelat ert spel och ni har nu vunnit spelet. Ni har tagit tillbaka den bit av er själva som ni separerade er ifrån. Er längtan efter ert sanna själv och det ljus och den kärlek som detta innebar blev så stark så ni vände om till ljuset och kärleken igen. Ni ville hem till Guds boningar och åter bli en del av allt som är.

Känn glädjen inom Er, känn skrattet som porlar upp från ert hjärta. En visshet infinner sig, ni är på rätt väg och ni tvekar inte längre om vilket steg ni ska ta. Våga språnget till det som ert hjärta viskar att ni ska göra. Känn er omfamnade av änglavingar, ni har många som stöder Er nu. Er resa är deras resa, vi är på en gemensam resa och den resan leder hem. Träden viskar i era öron, vinden viskar i ert hår, solen lyser upp erat sinne och fåglarna sjunger sitt hjärtas sång. Allt rör sig och lever runt om er, deras energi stiger med eran, allt levande på Jorden höjer sin vibration i takt med Jorden och det ljus som strålar över dem idag. Ni har allt med er idag och ni kan inte misslyckas så länge er intention lyder under ert hjärtas innersta önskan av ljus och kärlek.

Stå i kärlek, stå i ödmjukhet till allt som är. Känn in det stora och ofantliga som finns runt omkring er och böj era hjärtan till Gud. Gud som älskar Er över allt annat och som nu med stor glädje ser att ni är på väg hem. Känn glädjen av att åter få förenas med er Källa. Källan av ljus, glädje och kärlek. Sprid denna glädje och denna kärlek vartän du för dina steg idag. Det är detta ljus och denna kärlek som ska sprida sig över Jorden idag. Jorden går till ljuset och ni följer med Jorden. Det är en underbar och helig tid för oss alla.

Jag älskar Er så mycket

Maria Magdalena

Du gillar kanske också...