Adama – Drömmer en ny dröm för Planeten, 29 maj, 2023

Drömmer en ny dröm för Planeten ~ Adama
2023-05-29
Från Telos bok 2 av Aurelia
Än en gång, varma hälsningar från mitt hjärta till ditt hjärta. Det är ett nöje för mig att tala med dig ännu en gång. Ämnet du har valt vid denna tidpunkt ligger mig varmt om hjärtat. Jag skulle vilja betona hur viktigt det är för alla, särskilt ljusarbetarna på denna planet, att medvetet skapa, i sitt hjärta och sin själ, visionen om den nya världen i vilken de vill leva och delta. Om ditt hjärtas önskan är att överskrida slitet med dagens förhållanden på ytan och övergå till ett upplyst och lyckligt sätt att leva, är det nu du måste släppa taget om det gamla paradigmet som har hållit dig i träldom och smärta så länge.
Ni har alla hört det gamla uttrycket ”utan vision går folket under.” Detta är så relevant och lägligt vid vägskälet som mänskligheten och planeten upplever i detta ögonblick. I Telos och de andra underjordiska städerna, har vi bevarat en vision av den nya världen för er räkning under mycket lång tid, men förstå att vi bara inte kan göra allt för er. Enligt Gudomlig lag måste människor som lever på ytan ta ansvaret att göra sin del. Det är dags för er att medvetet börja drömma om era visioner varje dag, och få dem att återspeglas i ambitionerna, tankarna, känslorna och önskningarna.
I början av förra seklet, genom mycket beslutsamhet och hängivenhet, ansökte den älskade Mästaren Saint Germain hos Gud och Ljusets Galaktiska Federation om en stor dispens. Han bad om att ”Frihetens flamma” skulle släppas en gång till på Jorden. Efter mycket övervägande och många möten med olika råd hos Gud, ert Solsystems Galaktiska Federation och flera Planetariska Råd så beviljades tillståndet. Frihet är ett av de många egenskaperna hos Transmutationens Violetta Flamma.
Utan återkomsten av denna flamma på ytan, skulle det inte finnas något sätt för mänskligheten att fritt välja att utvecklas ut ur sitt nuvarande tillstånd.
Fram till den tiden hade Frihetens flamma, och all kunskap och visdom som följer med den, tagits bort från ytan under mycket lång tid. Denna förlust av frihet tillät den begränsning ni upplevde under era många inkarnationer. Förlusten av flamman bidrog i hög grad till det lidande som mänskligheten upplevde. På grund av folkets karma och tidigare missbruk av denna Heliga Flamma, drogs den tillbaka från ytan vid tiden för Atlantis slutliga undergång.
Känn i ert hjärta kärleken som Saint Germain har för mänskligheten, och öppna er i tacksamhet för hans outtröttliga engagemang och service till er alla. För att säkra denna dispens för mänskligheten var han tvungen att avsäga sig energin från sitt uppnådda resultat och sin kronas härlighets pärlor till Gud som en säkerhetsdeposition, i händelse av att mänskligheten missbrukade denna flamma igen. Han älskade er alla så mycket att han var villig att ta den risken.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *