Adama från Telos via Genoveva Coyle, 22 september, 2017

Hälsningar mina Kära! Jag är Adama högste präst på Telos, Staden av Ljus belägen i Mount Shasta och det ger mig stor glädje att kommunicera och förbinda mig med Er igen.

Det är underbart att se att det går så bra för er, och ja, jag förstår att det från där ni är just nu och från ett begränsat mänskligt perspektiv det förefaller som att framstegen är mycket små. Era egon och de som fortfarande sitter fast i de gamla tredje sätten at leva sina liv i fruktan skulle vilja att ni tror att saker och ting inte blir bättre och att de i själva verket försämras.

Inget skulle kunna vara mer avlägset från sanningen, älskade!

Vad ni gör vid denna tid är ni helt och fultl deltar i denna intensiva rening och utrensande av er hela varelse, och det inkluderar naturligtvis era lägre dimensionera delar, era fysiska, mentala och spirituella kroppar.

Ni har modigt beslutat att föra er vidare längs med er stig och att ta bort vare liten bit av skräp och resterande nyckelfrågor, och varje litet tät och gömt och smärtsamt minne som fortfarande befinner sig inombords.

Ni har fri vilja, som ni vet, och en del väljer att stoppa halvvägs, att sitta och fundera, och analysera deras nuvarande position och val. Det finns inget dömande och era beslut respekteras alltid. Det finns också de modiga, såsom ni, i framkanten av vågorna av förändringar som inte vill slå sig till ro, som vill slutföra arbetet som startades genom att låta en kontinuerlig intention att flöda fritt in i det renaste av kärlek som finns, och att tas vart än det finns ett behov av er, och för det högsta goda för alla.

Vi ärar ert val och hängivenhet åt er gudomliga plan, och vi kommer alltid ivrigt för att assistera er, att reda upp förvirringen och dimman i vilken ni befinner er själva omgärdade tidvis.

Det har blivit klart för er att föra sig vidare utefter er stig, att bilda en ny stig av ljus. Det betyder att vara redo för oväntade gropar och blockeringar, för svängar och böjar på vägen, och till och med att acceptera att det kan finnas törnar ni måste avlägsna, och att smärta kan åsamkas vilken som helst av era känsliga kroppar. Sår och skråmor kan uppstå, smärta kommer att kännas av, med att lida skall inte behövas, ni behöver inte ta smärtan in i er själva, in i era hjärtan, även om ni inte helt och fullt förstår varför ni känner av det, varför ni lät det uppstå till att börja med.

Vet att ni inte har gjort något fel. Förstå att mycket smärta har begravts i det mänskliga kollektivet och i Gaias kropp och det måste rensas och renas. Många av er har frivilligt anmält er att transmutera det, och det är ny ytterligt svår och påfrestande uppgift för era kroppar, men ni gör detta genom att låta smärtan flöda igen er, och alltid be om assistans från ert kraftfulla högre jag och genom att lyfta er själva in den 13:e oktaven.

När ni går ner i harens håla, när ni jagar smärtan och försöker att förstå varför den existerar i denna avskyvärda form så tar ni på er den själva, sänker era vibrationer och lider i onödan och det tjänar naturligtvis ingen och inte heller det högsta goda.

Ni vill eliminera lidandet från denna Planet Jord. Er intention är att frigöra varje varelse som bor på denna underbara planet så att ni kan leva i glädje och skratt, i vackert och kärleksfullt samarbete med varandra medan ni samtidigt lär er och kontinuerligt expanderar, samt bygger Himlens nya Kungarike och fullbordar Moderns Plan.

Ni är enormt uppskattade och ärade för er tjänst i kärlek, för er osjälviska hängivenhet och uthållighet med att föra in och på Jorden förankra bara den allra renaste kärleken som finns.

Till nästa gång, farväl!

 

Du gillar kanske också...