AKTIVERING AV DET LEMURISKA ARVET, August 31st, 2023

AKTIVERING AV DET LEMURISKA ARVET

2023-08-31

”Hälsningar älskade människor. Vi är det Lemuriska Mödraskapet. Vi är här för att berätta om ditt Lemuriska Arv.
Ditt Lemuriska Arv är den multidimensionella potentialen i din kropp. Den finns i den 24:e kromosomen i ditt DNA.
När dessa så småningom aktiveras, kommer de att finnas i alla människor, och då kommer dina multidimensionella förmågor att utvecklas beträffande healing, arbetet med högre kosmiska energier, kommunikationen med varelser från många högre dimensioner och med Gaia.
Din mänskliga kropp förändras och det gör ditt medvetande också.
Det Lemuriska Arvet är en del av ett högre medvetande som redan finns i din kropp, det väntar på att aktiveras och utvecklas enligt den Stora Kosmiska Planen för mänskligheten.
I den här processen är din jordmoder Gaia din samarbetspartner. Det handlar inte om att vara ’ojordad’, utan om att vara djupt ansluten till Jorden när denna multidimensionella process pågår.
Gaia hjälper dig i den här processen. Faktum är att hon samarbetar med dig, ger dig de frekvenser som behövs för denna process.
Som ett led i uppvaknandet och aktiveringen av ditt Lemuriska Arv, så kommer du att få så mycket djupare kontakt med Gaia, och börja en helt annan relation med henne. Hon väntar på att detta ska hända och det gör vi också.
Vi njuter av att få kontakt med er, och att se så många av er gå igenom denna fantastiska process, med ert medvetande inkarnerat i formen av en människokropp.
Vi älskar och värnar om vår vackra ljusfamilj”.
Genom
Savannah Moon
No photo description available.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *