De uppstigna Mästarna via Daniel Scranton, 1 september, 2023

 

Vilka är de Uppstigna Mästarna bland er? ∞

Thymus: The Collective of Ascended Masters, kanaliserad av Daniel Scranton

”Välsignelser. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av Uppstigna Mästare.

Vi är ganska glada över att vara här med er alla, att ansluta med er energiskt och erbjuda er vår beröm, vår kärlek och vår visdom. Vi säger att vi alltid är bland er eftersom vi finns inom er och vi finns runt omkring er. Vi har också inkarnationer där på planeten Jorden just nu. De av oss som ni känner till och ni kallar de uppstigna mästarna är bara några av de inkarnationer som har funnits där på jorden från detta kollektiva medvetande. De som är inkarnerade nu söker inte uppmärksamhet. De kommer inte att skriva böcker eller gå på en föreläsningsturné, eftersom de är där och håller utrymme för er alla, erbjuder er helande, medkänsla och lägger energier i det mänskliga kollektiva medvetandet från den bottenvåningen.

Du vet hur snabbt människor kan vända sig mot någon som de tycker är bättre än dem. Se bara på hur mänskligheten behandlar kändisar, kända musiker och andra människor som de sätter på en piedestal. Och så är det mycket bättre för de som är där från vårt kollektiva medvetande att vara anonyma. Det är bättre för dig, och det är bättre för dem. Nu, vad detta betyder för dig är att du får deras visdom, deras stöd, deras medkänsla och deras helande varje gång du ansluter till det kollektiva medvetande som du är en del av. Du lägger till det mänskliga kollektiva medvetandet, och du tar också emot från det mänskliga kollektiva medvetandet. Och de av er som förstår det kan göra det nu med vetskapen om att det finns några mycket högvibrerande bidragsgivare till det kollektiva medvetandet.

Vi vill också att du ska veta att de varelser du har där i djurform och i växtform, och till viss del i mineralform, alla är mästare i sin egen rätt. De har också sina kollektiva medvetanden och gör sina bidrag. Och som många av er vet, kommer bara att vara runt djur eller att vara i naturen automatiskt höja din vibration. Vad det betyder är att du verkligen har ett val där på jorden när det gäller vad du lägger din uppmärksamhet på, vad du ställer in på och vad du vibrerar i harmoni med. Det finns många, många val tillgängliga för dig hela tiden och fler och fler kommer hela tiden så att du har all frihet att välja som du någonsin kan önska.

Det här är den del där vi berättar om hur viktigt det är för dig att känna efter vad du resonerar med och vad du inte resonerar med. Vi berättar det här för att vi vill att du ska veta att dina känslor vägleder dig mot det som är bäst för dig, men du måste lyssna på dem. Du måste vara uppmärksam på dem, och du måste inse att de finns där i första hand för att kunna göra det. Kom i kontakt med dina känslor och vet att de är tillfälliga, och de är vägledning, och de är inte att frukta. De ska verkligen inte skämmas över på något sätt, eftersom de är normala, naturliga upplevelser och uttryck, och du behöver dem alla för att vägleda dig på lämpligt sätt dit du vill åka.

Du är redo att gå mycket längre i din andliga evolution, och vi känner av det, och det är därför vi är här och kommer genom den här kanalen just nu. Vi älskar dig; vi respekterar er, och vi har så mycket medkänsla för er alla. När du känner dig in i den serien av uttalanden säger dina hjärtan dig att de är sanna. Lyssna till era hjärtan och använd er urskiljningsförmåga och välj att vara som de uppstigna mästarna som ni bor mitt ibland er just nu.

Det är allt för nu. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare, och vi är alltid bland er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *