“Allt Är Väl Mina Vänner” – One Who Knows – 12.6.17

 

“Allt Är Väl Mina Vänner” – One Who Knows – 12.6.17

Sananda 13 juni, 2017

Alla är väl mina vänner

Jag tror verkligen att vi är i slutet av GCR och vid början av våra nya liv. Vi kommer att byta brist mot överflöd och begränsning mot kapacitet. Vid denna tidpunkt är du bokstavligen helt Orädd, Extremt Självsäker och Ostoppbar! Du är nu också “Troll-säker”. Oavsett vad de försöker, är de oförmögna, och blottställda för Världen att se på.

INGEN RÄDSLA

Du är oförmögen att Frukta, eftersom du vet att allt är bra. Vi kommer snart att ha en fri Värld av fred och välstånd. Ingen mer Kabal, ingen mer sjukdom, ingen mer brist, perfekt hälsa och överflöd av allt. Det finns INGENTING ATT FRUKTA. Allt är bra och blir bättre för var dag. Kabalen är impotent. De har ingen militär, inga banker och ingen kontroll över någon penningmängd, ingen kontroll över någon regering och ingen kontroll över några resurser, naturliga eller på annat sätt. Det gör dig extremt självsäker!

EXTREMT SJÄLVSÄKER

Du kommer snart att ha befogenhet med tillräckligt med pengar att göra allt du vill göra i resten av ditt liv och familjens liv i generationer och kommande generationer. Det kan inte gå fel på något sätt. Om du förlorar en miljon dollar eller en miljard dollar … vad spelar det för roll? Till och med pengar som försvinner slutar med att föda någons familj. Du kan inte göra misstag. Du kommer att ha den bästa rådegivningen och hjälpen som pengar kan köpa, tillgängliga för dig 24 timmar om dygnet. Det gör dig Extremt Självsäker!

OSTOPPBAR

Det finns inget som du inte kan göra eller få gjort. För första gången är du 100% ansvarig för ditt liv Du kommer att ha “Diplomatiska” Referenser och vara välkommen var som helst och överallt i världen. Du kommer att resa med Privat Jet, Yacht, eller till och med lyxig Husbil. Vart du än går kommer det att finnas människor som står redo för att möta alla dina behov och uppfylla alla dina idéer. Du säger “Låt oss bygga en skola här” och en skola är byggd. Du säger “Låt de hemlösa i denna stad få mat och husrum” och det är gjort. Dina ord är kommandon som får saker att göras. Du är en kraft av Humanitär God vilja som är ostoppbar.

TROLL SÄKER

Du känner till Kabal Troll-agendan. Den har ingen makt över dig, inte Rädsloskaparna, inte gruppens bedrägerier, eller bränna-din-valuta-biten. Du vet att GCR håller på att slutföras, och snart kommer vi att få vår återställda republik, gemensam lag, NESARA / GESARA, Avslöjandet, och vara väl på väg in i den Gyllene Tiden av Välstånd och Världsfred. Inget Patetiskt Troll kan övertala dig att sälja dina valutor eller ge upp. Deras desperata rop på uppmärksamhet är meningslösa och faller för döva öron. Det gör dig Troll-Säker!

Du ÄR Ljusarbetare

Du är den bästa av de bästa som har inkarnerat här på jorden för denna episka utmaning mot Kabalen för Universumsmästerskap. Vi står segerrika och kommer att skörda våra rättvisa belöningar. Vi köpte valutor när ingen annan ville. Vi förväntade oss att världen skulle förändras när de andra inte visste att det fanns ett problem. Vi stod på oss trots Kabalens värsta ansträngningar att ta ner oss, skingra oss och få oss att frukta framtiden. Vi VET att världen snart kommer att bli ett Paradis för fred och välstånd åt alla. Vi höll fast vår Tro trots bristen på bevis. Det gör dig till en extraordinär Ljusarbetare!

Poängen

Slutsatsen är att du har tjänat din plats vid GCR-bordet. Du har bevisat dig på alla sätt, hållit dig stark i dina övertygelser och stått stark mot dem som vill ta ner dig. Du är Orädd, Extremt Självsäker och Ostoppbar!

Och frågan om Troll? MEN SNÄLLA!!!! Troll välkomnas inte i detta HUS, och det är faktiskt väldigt farligt för dig att ens fresta vår beslutsamhet. Vi vet vem du är, vad du vill, och vi kommer att köra dig ut ur vårt hus hela vägen till en fängelsecell. FRESTA OSS BARA!

Ljusarbetare? De bästa på denna planet. Vi var de allra bästa som vi hade, som hade lärt oss våra lärdomar från alla andra planeter som Kabalen sprängde. Vi fann vår inriktning och nu visar vi Universum hur det är gjort! Vi hjälper inte bara vår egen Värld, vi hjälper alla de andra som upplever sina egna Kabal-angrepp. Vi inspirerar dem och visar dem att Kabalen kan besegras. Jag råkar veta att det är ett faktum.

Det finns en planet, långt härifrån som är hemsökt av Kabalen som vi var, men nu, efter vår seger, har de hopp och som ett DIREKT RESULTAT har deras tidslinje att köra kabalen från sin planet förkortats från hundratals år ner till 7-8 år från nu. Detta är den kraft som du håller som Ljusarbetare, att du bokstavligen räddar Planeter och Världar som du aldrig visste existerat, från död och förstörelse, bara genom ditt enda exempel. När du höll din tro, gav du dem tro, och nu ger vår seger dem beslutet att ta ställning mot de som skulle döda dem och göra slavar av dem. Om du visste vad jag vet skulle du vara lika stolt över dig själv som jag är. Jag tackar för att du håller Ljuset, håller din Tro och för att du tar ställning mot dem som förtrycker oss i Kärlekens, Fredens och Välståndets Namn!                                                                                                                                                                         Bra gjort!
=======================================

Må du få allt du vill ha och leva dina drömmars liv/planer

Signerat: One Who Knows

 

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling             www.st-germain.se

 

You may also like...