Allt Det Jordiska är Förgängligt, 11 februari, 2024

Allt det jordiska är förgängligt. Även berget som i sin ungdom sköt upp från havet och för så många symboliserar tidlöshet kommer en dag att bli till sand och försvinna bort.
Även den vackraste och starkaste av ekar kommer svaja i vinden, och även den någon dag böja sig ned för tidens tand och så småningom lösas upp.
Karriär, status och alla materiella ting, sånt som vi så länge kämpat för, kommer slutligen rinna som sand mellan våra fingrar. Hela bygden bleknar bort, familj och vänner som varit hela vår värld följer universums vingslag och byter ständigt form.
Vi skall värna om det goda, om familj och vänner och allt annat vi håller kärt. Men hand i hand, genom vår jordiska resa finns det någon som aldrig lämnar vår sida. Det är den högsta och största av relationer och någon som aldrig oss sviker.
Vi kommer i viss mån alltid möta prövningar, människor kommer förändras, göra oss besvikna eller försvinna bort – men stärker vi vår relation till vår skapare kommer vi alltid känna oss hållna, få tröst och vägledning i vad som än sker.
I perioder förlorar vi oss alla i det flyktiga, vi håller oss fast vid yta och form. Det är värdefullt och fint att kunna känna sig tacksam och njuta av det jordiska, av våra relationer och allt som här oss givits!
Men att under denna resa också lägga energi och tid på att skapa en djupare relation till vår högre kraft, vår skapare, den gudomliga källan är av så stor vikt. Det skänker oss en djupare mening, stärker och håller oss upprätta på så många plan!
Jag ser så många som lägger all sin fokus på en specifik mänsklig relation, ett visst arbete eller ett karriärsteg som skall göra dem lyckliga och nöjda.
Vi har en benägenhet att försöka upprätthålla, fixera och lägga alldeles för stor vikt på alla dessa yttre strukturer. Det är inget fel med detta och för många sker det naturligt.
Men när stormen viner runt husknuten, elen har gått och jag ligger ensam klarvaken i min säng – vore det inte då skönt att ha upprättat en stark kontakt till själen och anden?
Njut av livet och allt det goda i det yttre och runtomkring er, men försök också lägga lite tid på att sätta er i djupare förbindelse med skaparen!
Kollektivet och den enskilda människan kan inte värja sig för de högre transformerande energierna som ständigt kommer till oss, alla planeter och medvetandeformer gör alla liknande resa för att expandera.
När vi som planet utvecklas och höjs, kommer även den enskilda individen behöva ta itu med att läka nya lager och saker den flytt. Det är mycket därför jag vill poängtera vikten att ha upprättat en meningsfull och vacker relation till källan, gud fader/moder eller vad vi nu vill kalla det – så att vi känner att vi aldrig riktigt ensamma är, att det finns en älskande högre kraft som håller och leder oss fram!
Tack alla för att ni finns. ❤️

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *