Maria Magdalena via Ann Dahlberg, 5 februari 2024

Maria Magdalena via Ann Dahlberg
5 februari 2024
Kanal Ann Dahlberg
Jag är Maria Magdalena och idag kommer jag bara för att uppmuntra er att följa den väg som ni alla har påbörjat. Det är era egna steg som är viktiga nu, de steg som ni väljer att gå. Så tänk er för innan ni tar ett nytt steg, är det kärleksfullt för er själva eller för det ändamål som det ni har tänkt att det ska vara.
Det är svårt att navigera på Jorden idag, det är så mycket som händer och man blir lätt förvirrad av alla de åsikter och de händelser som sker runt omkring en.
Det sker en djupare transformation inom er, kära vänner som påverkar ert sätt att se på er själva, andra och den värld eller det samhälle som finns utanför er.
Ni blir medvetna om saker som ni inte har sett förut och det kan både skrämma er och ge er en viss lättnad. Ni ser bättre hur allt förhåller sig och vad ni själva behöver göra för att få en bättre balans i ert liv. Följer man inte sitt hjärta så kan det bli många stopp på vägen. Den blir kurvigare och inte lika rak som hjärtats väg, även om den också kan ha en del uppförsbackar, det blir dock en skjuts nedför efter en uppförsbacke och ni kommer fortare fram till ert mål att leva i kärlek, frid och harmoni inom er själva.
Det är när ni lever i hjärtats ljus inom er själva som allt annat blir oväsentligt, ni har då redan funnit allt ni behöver och vandrar nu på en trygg väg som leds av det gudomliga inom er. Ni behöver inte längre tvivla, döma eller kritisera er själva eller någon annan, allt det har ni nu lagt på hatthyllan och lämnat det där.
Ni ser allt med en klarare blick och förstår att allt som händer behöver ske för att världen ska bli en bättre plats för alla att leva på. Allt som händer sker av någon orsak, för att kärleken ska få mer rum och inta en större plats på Jorden och hos mänskligheten.
Ni befinner er i en brytningstid, kära vänner, en tid då ljuset bryter ner mörkret, för nu är det dags att låta kärleksljuset skina med större kraft på Jorden och allt levande som uppehåller sig på den.
Jorden påverkar er, kära vänner och ni påverkar Jorden. Det sker en växelverkan mellan mörker och ljus som kommer upp från Jorden och även från er själva. De mörkerzoner som nu existerar på Jorden kommer att transformeras om till att släppa in mer ljus, tack vare att så många människor vaknar och tar in mer ljus och kärlek i sina hjärtan.
Jorden har själv släppt in mycket ljus i sitt hjärta och släpper nu det mörker eller de blockeringar som finns kvar för att lättare kunna stiga i sin egen frekvens. Det påverkar givetvis er, kära mänsklighet, det starkare ljuset som nu lyser på Jorden och från Jorden gör att er egen transformation accelererar.
Det finns nu en möjlighet för er att stiga upp i en högre frekvens där ni lättare kan se och följa hjärtats väg. Alla påverkas av kärleksljuset som nu lyser så vackert på Jorden, men takten bestämmer ni själva. Ni har alla ett val att gå den vägen som ni känner att ni klarar av just nu, ni kan dock inte välja bort att transformeras om till ett högre medvetande av ljus och kärlek.
Alla vägar bär till ert hjärta och den kärlek som finns inom er oavsett om ni väljer en rak eller krokig väg. Det bästa är naturligtvis att välja den raka vägen, kära ni, men det kräver en viss medvetenhet, för att kunna göra det.
Ni som går som banbärare av ljus och kärlek banar vägen för dem som nyss har vaknat upp ur sin törnrosasömn. Det finns redan verktyg så att de snabbare kan få de erfarenheter som erfordras, för att kunna ta nästa steg uppför backen och få den skjuts de behöver för att ta nästa kliv framåt till en högre medvetenhet.
Ni är alla ljusbärare åt varandra och ni sänder ut det ljus som kan hjälpa Jorden och era medmänniskor i den viktiga transformation som nu sker på Jorden. Ni är alla så älskade och omhuldade, kära bröder och systrar på Jorden.
Jag älskar er så mycket och sänder er all den kärlek som ryms i mitt hjärta.
Maria Magdalena
May be an illustration of 1 person and text

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *