Andromerna via Natalie Glasson, 22 juli 2022

 

Andromerna via Natalie Glasson, 22 juli 2022

 

Uppfyllande av Din Affirmation av Andromerna

Kanaliserad genom Natalie Glasson

Ursprunglig Källa: Sacred School of OmNa

Hälsningar, älskade ljusväsen, vi är Andromerna. Vi har fört fram många budskap till er vid denna tidpunkt, vi vägleds att leverera inspiration och visdom för att stödja er inre koppling och er utvärdering såväl som utforskande av dig själv och förbindelser med alla varelser.

Idag vill vi utforska processen för att fullborda dina affirmationer. När vi talar om affirmationer, talar vi om dina avsikter, dina övertygelser, hur du agerar och reagerar, tankarna som flödar genom ditt sinne, oavsett om du oroar dig eller om du är i ständig lycka. Var och en av dina aspekter har en vibration och ett fokus som skapar hela din bekräftelse. En affirmation eller en bekräftelse på vem du är. Ta en stund att utforska och påminn dig själv om alla de olika typer av tankar du har under din dag. Känslorna, minnena, handlingarna, hur du agerar mot dig själv och andra. Domen, rädslorna, vänligheten, kärleken, lyckan, allt detta är som en bekräftelse på vem du är.

Föreställ dig, bara för skojs skull om vi sedan tog den där bekräftelsen av dig själv, alla dessa energier som blandas in i ditt väsen, lyckan, sorgen, glädjen, allt som du fokuserar på bara i ett ögonblick av din dag. Vilka ord skulle komma för att skapa en bekräftelse på vem du är?

Du kanske upptäcker att det verkar vara mer av en tvivlande bekräftelse eller mer av en positiv bekräftelse. Det spelar egentligen ingen roll vilka ord som kommer, det är mer att du ansluter till den du är i vissa ögonblick av din verklighet. Hur du visar upp dig för din verklighet och energierna som du fokuserar på, de tankar du kommer med när du erkänner detta, så att du kan reda ut vem du är. Du fullbordar din affirmation, och vad detta betyder är att allt du är, allt du fokuserar på är uppfyllt. Den får energi, den är bemyndigad, den förstoras in i din verklighet, och den attraherar dig på samma sätt. Ditt väsen har denna förmåga, denna färdighet att naturligt uppfylla dig. Vad du än fokuserar på vill din kropp, din varelse, skapa denna upplevelse för dig, i din verklighet och attrahera densamma till dig.

Din förmåga att uppfylla dig är fantastisk, den är underbar. Det betyder att du har förmågan att skapa vad du vill, du har förmågan att uppleva din verklighet som du skulle vilja eller som din själ skulle vilja. Det finns dock ett behov av att finjustera inte så mycket förmågan, utan materialet som din förmåga använder. Energin, fokuset, vibrationen som du förkroppsligar, och detta är vad vi kallar bekräftelsen. Vem bekräftar du att du är i det här ögonblicket, för när du har en tanke, vilken tanke det än är så bekräftar den i det ögonblicket vem du är? Till exempel, om du är ängslig och orolig, bekräftar du, du håller med, skapar energin och ger den kraft. Du säger att du är en varelse som är ängslig och orolig i detta ögonblick, därför kommer din naturliga förmåga att uppfylla dig, att skapa din verklighet, och får dig att bli uppfylld, och kommer att skapa upplevelser där du kan vara rädd och ängslig och orolig. Nästan som en bekräftelse på din affirmation.

När vi talar om bekräftelser i detta ögonblick är det inte bara ordet, utan det är din vibration, ditt fokus, hur du är och hur du vänder dig till din verklighet. Därför finns det ett behov av att utforska vilka energier och vilket fokus du oftast har?

Gillar och håller du med om detta fokus?

Kan du ändra det så att det manifesterar något njutbart och positivt i din verklighet eller behöver det förbättras, utvecklas?

Du kan förstora detta fokus, det där förkroppsligandet av att vara välmående och se hur mycket du kan skapa för dig själv, hur mycket du kan tillåta förmågan du har att uppfylla dig själv för att försörja dig.

Hur mycket kan du skapa?

Detta ber dig att expandera ditt sinne, dina drömmar och dina önskningar att tänka bortom allt du kan fokusera på om välstånd, och tänka på ett större, mer omfattande och rikligare sätt.

Vad skulle manifestera sig? Vad skulle du känna? Hur skulle du uppleva det? Hur skulle du ställa dig till de upplevelserna?

Allt handlar om utforskning och när du utforskar inom ditt väsen känner du igen områden av dig själv som behöver finjusteras, områden av dig själv som behöver stärkas. När du känner igen områden av dig själv som behöver finjusteras kan du fråga dig själv.

Hur kan jag utveckla detta för att tjäna mig?

Till exempel, om du känner dig förvirrad, vad kan du skapa som gör att du kan tjäna dig själv? Så istället för förvirring, vad behöver du för att lösa förvirringen? Vad behöver du för att släppa förvirringen? Behöver du stöd av någon annan? Behöver du meditera? Behöver du få vägledning så att du kan skifta till ett mer positivt fokus?

Om det finns vackra saker som kärleken till en familj i din verklighet, ge energi till detta, gör det större, gör det mer, upplev det mer? Stärk dem genom dina tankar, genom dina handlingar, genom hur du visar upp dig. Om du har en familj som du älskar djupt när du visar upp dig för dem, ställ upp som den kärlek du har för dem. Således bekräftar du vem du är. Det är helt acceptabelt att vara ängslig, att vara orolig, att vara rädd. Det finns dock ett behov av att inse hur du kan lösa det, hur du kan gå vidare från det. Ju mer du utforskar inom ditt väsen, desto mer kommer du att finjustera din affirmation, vem du är, vem du visar upp dig som, och därför kommer du naturligtvis att uppfylla din affirmation, din förmåga att uppfylla kommer att fungera lika naturligt som alltid, förutom att verktygen, materialen, det fokus som det har kommer att vara vackert, lycksaligt och glädjefullt och det kommer att skapas i din verklighet. Det är inte så att du måste vara glad och lycklig i varje ögonblick av din verklighet, det handlar mer om energin som du ofta kommer tillbaka till. Även om du kommer ur balans, vilken energi kommer du tillbaka till? Det är din bekräftelse, det är vem du är, vem du bekräftar. Du bekräftar dig själv, din förmåga och uppfyller din själ och Skaparens Universum.

Vi hoppas att vårt budskap skall tjäna er.

Vi är Andromerna, och vi tackar er.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...