Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 24 juli, 2022

 

Din 5:e dimensionella jord och solsystem ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är väldigt attraherade av ert solsystem på grund av potentialen som vi kan känna inom det. Det finns potential för så mycket mer liv på planeterna och månarna i ert solsystem, och många av er inser redan att det finns andra kännande varelser som ockuperar planeterna och månarna i ert solsystem, förutom planeten Jorden. Vi vill att ni alla ska veta att det redan finns så mycket liv i det femtedimensionella solsystemet som ni rör er närmare och närmare varje dag.

Du kommer inte ens behöva lämna ditt eget system för att träffa utomjordiska varelser, hybrider och för att resa till nya och intressanta platser. Därför föreslår vi att ni alla blir lika exalterade över att besöka Venus som ni gör över att besöka det Pleiadiska stjärnsystemet. Ni kommer också att upptäcka att det finns så mycket mer på er planet, så mycket mer potential där för upplevelser. Och så, även om många av er har blivit särskilt exalterade över möjligheten att resa till andra stjärnsystem, bör ni veta att er planet och ert solsystem kommer att bli väldigt intressanta platser att vistas på när ni väl har avslutat ert skifte.

Ni kommer att vilja utforska den fem-dimensionella jorden eftersom ni kommer att kunna se och känna frukterna av ert arbete. Varje ögonblick av varje dag sänder du ut en signal, en vibration, som handlar om att samskapa en vackrare och mer inkluderande planet Jorden, en som stöder allt liv och där alla varelser lever harmoniskt. Du kommer att vilja uppleva det när allt kommer till stånd.

Detta är en av anledningarna till att förutsägelserna om att åka någon annanstans på rymdskepp är så dumma för oss. Du vill inte lämna planeten jorden eftersom den har gjorts obeboelig av mänskligheten. Du vill stanna och fortsätta att tjäna denna vackra värld som har tjänat av dig i otaliga liv. Och det är därför ni inte alla plockas upp av rymdskepp och förs bort. Det skulle rubba balansen, och du är där för att ge ljuset och förankra mer av det.

Vi rekommenderar att du också förankrar i fler av energierna från ditt eget solsystem, energier som kommer från dessa vackra planeter och månar som du nästan aldrig tänker på, eftersom de är där för att tjäna dig precis som Jorden och din måne är. Ni är alla en del av en helhet, och hela den helheten som är ert solsystem expanderar, utvecklas och stiger som sitt eget kollektiv. Vi är mycket glada över att vara där med dig när du upplever det femtedimensionella solsystemet för första gången.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med dig.”

Du gillar kanske också...