Archangel Raphael via Ann Dahlberg, 7 februari 2019

Archangel Raphael

7 februari 2019

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Raphael och jag håller nu healingflamman över Jorden så att det som är mörkt och kallt ska få en värmande låga av ljus och kärlek. Det är så..kära vänner på Jorden att ljuset har en helande förmåga. Ljuset består av många färger och kan hela många krämpor på Jorden, vare sig de befinner sig i Moder Jords kropp eller i era kroppar. Detta kan vara på en både fysisk som psykisk basis. Förstå att ni med era tankar kan framkalla ett fysiskt och psykiskt helande för er själva i den ljusa tid som nu är. Ni kan även hjälpa andra att hela sig själva om ni har uppövat den förmågan att hela. Ni har olika uppgifter här på Jorden och varje uppgift är unik och kärleksfull vare sig ni använder den till era medmänniskor eller till den natur som ni bor i. Allt som ni gör, säger eller tänker har stor betydelse så använd era resurser väl så att ni kan bli det ljus som er Jord nu såväl behöver. Välj klokt nu kära barn på Jorden. Välj utifrån kropp, tanke och känsla så att er inre intuition kan bli så stark så att den kan besegra berg. Med andra ord ta sig igenom de barriärer som ni har kvar av gamla sår och minnen.

Kalla på mig om det är något som ni tycker är särskilt svårt att läka, så ska jag hjälpa er med min healingflamma och ge er det ljus och den kärlek ni behöver för att läka era sår.

Det strömmar av ljus, det strömmar av healing ner på er Jord idag. Ta emot ljuset kära barn på Jorden och låt det hela era kroppar och den Jord ni vandrar på. Låt ljuset strömma genom er ner i Jorden och vidare ut till de platser där det behövs mest värme och kärlek. Moder Jord hjälper er att distribuera ut ljuset där hon känner att det behövs som allra mest.

Mörkret kan nu börja att omvandlas i era ögon till medkännande och kärlek i en enda blick och du vet då att ljuset har segrat i ditt hjärta. Fler och fler människor börjar att se ljuset i andra människors hjärtan och en ny epok har startat på den Jord som ni så innerligt älskar. Er kärlek är så stor så ni gör allt nu för att hela hennes sår som har uppkommit under de tider som ni har vandrat här.

Jag Raphael står till tjänst med min healingflamma för alla som vill använda sig av den för att hjälpa mänskligheten eller Jorden att hela de rester av mörker och kyla som fortfarande finns kvar. Det är inte mycket som finns kvar, det rör sig hela tiden framåt mot en ljusare tid på Jorden. Både ni och Jorden har en stor läkande kraft inom er. Använd den och ta hjälp av det starka ljus som erbjuds er så är ni snart i hamn i den tid och i det liv som ni önskar att vara.

Jag sänder nu strålar av ljus till Jorden och till mänskligheten för att ni lättare ska kunna hitta ert eget ljus och er egen kraft. Gnistor av mitt ljus kan sända upp flammor av ert.

Gå nu i frid, ljus och kärlek.

Jag är för alltid er kärleksfulle tjänare.

Raphael

 

 

Du gillar kanske också...