Ärkeängel Mikael via Sharon Stewart 5 augusti 2020

Ärkeängel Mikael via Sharon Stewart

5 augusti 2020

Era Sinnen Kommer Att Bli En Plats Ni Kan Lita På Att Vara I Igen

Jag är Ärkeängel Mikael med ett meddelande till mina barn på Planeten Jorden.

Nu lever ni i sinnena i sjukdom, oro och mår inte bra. Ni kan inte lita på era tankar, och det beror förstås på att era tankar är styrda. Ni gör det bästa av att leva med ett sinne som attackerar, tänker våldsamma tankar, som kanske önskar andra ont, önskar er själv ont, ett sinne som stressar er och sjukliggör den kropp ni huserar i, ett sinne som lätt ilsknar till, ett sinne som blir trött på sig själv.

Vi förstår hur svår denna kamp måste vara. Ert jobb är att tämja ert sinne, heala ert tänkande och förstå de lögner ni lärts att tro på. Ert jobb är att förstå att det finns många mörka krafter som förslavar ert sinne i deras egen frekvens av tänkande. Dessa onda varelser hånar er dag och natt, uppmuntrar er ilska och uppmuntrar er att hata er själva och andra.

Ni är plågade varelser.

Jag, med mina styrkor av änglar, Ljusstyrkorna under Befäl av Ashtar, och alla andra Guds tjänare som är här för att rensa världen från denna ondska, arbetar outtröttligt med att hjälpa till att befria era sinnen från denna farsot. Deras beroende av er för deras oheliga välmående driver många av er till desperationens djup, sökande lösningar för att få slut på den tortyr ni utsätter er själva för genom att göra det otänkbara – kanske ta era egna liv. Vi förstår att ni är ett folk som är kedjade vid dessa onda krafter, inte genom er egen vilja, utan genom deras och vi arbetar för att befria er från den ondska de utsätter er för genom era lägre sinnen.

En dag kommer allt att vara rensat. Det kommer inte att finnas någon pådrivning för att skapa motsättningar, inga fler ilskna utbrott, inget mer hat av andra, ingen mer oro. Ni kommer att kunna stänga ögonen och uppleva frid, Guds frid, och kärlek till er själva som ni aldrig känt ända sedan övertagandet av planeten Jorden av dessa onda krafter.

En dag kommer ni verkligen att vara fria eftersom era sinnen kommer att vara fria från stress, era kroppar fria från sjukdom, era tankar kommer att vara fria att vara kärleksfulla igen.

Nu är lösningen att arbeta för att förstå vilka tankar som är era, vilket är de kärleksfulla tankarna, och vilka som inte är det, och dessa är de kärlekslösa tankarna, de tankar som leder till dåliga vanor, självförakt, hat av andra och värre. Dessa är de tankar som läggs i era huvuden av de parasiter som lever på ert loosh(rädsla, förtvivlan)

Vi har rensat det astrala planet. Det är rent på all negativitet. Undervärlden, den lägre fjärde, rensas fortfarande. Den lägre omloppsbanan runt jorden och under jordytan rensas fortfarande, så det finns mycket arbete att utföra. Vi gör stora framsteg i DUMB:s (Deep Underground Military Bases), eliminerande alla de mörka som söker tortera era sinnen, att stressa er, att skapa splittring hos er, så att de kan leva. Splittring är viktigt för dem för att ni ska tänka som dem.

Det finns hopp om att inom ett år eller så kommer er värld att vara rensad på negativa entiteter. Var snälla och gör er del och flagga upp dem för mig eller ta själva bort dem och sänd dem till den stora centrala solen. Allt måste återvinnas. Jorden är inte längre deras hem. Den är ert hem och slutligen kommer ni att kunna börja känna på det viset.

Jag är Ärkeängel Mikael. Jag älskar er alla. Kalla på mig när ni behöver. Jag är här för er.

www.sharonandivo.weebly.com

 

 

 

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...