Ärkeängel Uriel via Genoveva Coyle, 10 september, 2018

ÄRKEÄNGEL URIEL: TÅLAMOD … OCH OTÅLIGHET

Tålamod är mycket knutet till att se och förstå sanningen och det är nära besläktat med er Gudomliga Kunskap. Kanaliserad av Genoveva Coyle.

Hälsningar käraste Ni! JAG ÄR Ärkeängel Uriel, er familj och älskade bror, jag är er diskreta guide till er lysande framtid, jag är alltid er följeslagare.

Jag är här för att prata med er om tålamod och otålighet. Det finns tillfällen då ni har vissa förväntningar om hur framtida händelser ska komma in i form och förverkligas inom en fast tidsram som fastställts av er. Och när det inte händer som ni hade hoppats blir ni frustrerade och ledsna över er oförmåga att förstå varför och hur sakerna fungerar.

Ert tålamod testas, men ni behöver veta att tålamod är mycket knutet till att se och förstå sanningen, det är nära besläktat med det Gudomliga Vetandet som ni äger i överflöd. När ni stämmer överens med ert Vetande, expanderar tålamodet och friden omger er.

Det finns vissa blockeringar och skräp som kan behöva avlägsnas och det finns tillfällen då ett visst utfall är sammanvävt med och beroende av att andra själsfamiljer samarbetar i linje med er vibration och med hela projektets vibrationer. Ibland måste ni vänta för att låta andra se och lära sig sina egna personliga lektioner, bara för att du tror att du vet vad som är den bästa handlingsplanen så betyder det inte att alla kommer att vara redo att gå framåt lika fort som du.

Att skicka kärlek och uppmuntran, att arbeta med varje själ som är involverad i ditt hjärtas heliga helgedom och att kommunicera med deras högre jag är som du vet ett bättre tillvägagångssätt, eftersom det respekterar andras fria vilja.

Att gå fram snabbare och göra mer är inte alltid det bästa sättet. Därför, när ni överlämnar er och accepterar hur saker är just nu i era liv som den perfekta katalysatorn för er graciösa utveckling, håller ni er själva i glädje och i högsta möjliga vibrationer.

Att vara tålmodig och acceptera var andra befinner sig vid denna tid på resan är ett moget beslut, och ni vet hur det känns på cellnivå att detta är vägen att gå.

Ditt ego och ditt gamla jag vill att du ska ingripa och försöka styra från den energetiska nivån, ibland föra in dig i en konfrontationsdiskussion, men du kan se att det bästa handlingsförloppet skulle vara att acceptera och överlämna dig till den Gudomliga Viljan och Visdomen.

Modern skulle aldrig ingripa genom att förmå dig och tvinga dig till att fatta något beslut som skulle få dig att kringgå lektioner och tillväxtmöjligheter för att göra saker lättare och snabbare.

Kära hjärtan, ni vet att det finns olika nivåer för ert vetande, och när ni inte lyssnar så djupt ni kan, får ni inte riktigt den fullständiga bilden av en viss situation. Men bara för att ni är redo att höra den djupare sanningen kommer era högre jag och guider, för att kringgå ditt egos försök att ingripa, att ge er ytterligare information under sömnen och genom drömmar precis när ni vaknar eller kanske kunde ni ha läst en kanalisering eller en viss artikel med kodade meddelanden.

Det är upp till dig att extrahera och tolka meddelandena, och sedan lyssna på dina känslor och ändra kurs och riktning om det behövs. När du kliver upp och flyttar längre fram på din resa blir den hjälp du får från oss – dina nära och kära i de högre världarna – lite mer förbryllande för dig, men vi är fulla av leenden och vi litar på din förmåga att tona in till din egen visdom för att se sanningen.

Ni har den Sanna Silverflamman och alla andra möjliga verktyg för att låsa upp dörrar och navigera genom varje rike och dimension som finns. Använd dem kära hjärtan, och ha kul i era äventyr och multidimensionella utforskningar!

Jag är här med er och jag avslutar detta meddelande och lämnar er med min kärlek och gnistor av silverljus. Farväl!

Med tillstånd.

 

©2018 Council of Love, Inc.

http://counciloflove.com/

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...