Ärkeängel Uriel via Genoveva Coyle, 19 december 2017

Ärkeängel Uriel via Genoveva Coyle, 19 december 2017

 

Ni håller äntligen på att bli medvetna om att inte känna till några av sanningarna och inte kunna se vad och vem ni har att göra med, verkligen är för det högsta goda och den största framgången för era undercover-operationer.

Hälsningar mina käraste bröder och systrar. Jag är Uriel, kärlekens Ärkeängel och bringare av framtiden i detta nu, bringare av snabba förändringar och transformation, innehavare av sanningens Silverflamma, er familj och er ständiga följeslagare.

Jag kommer hit för att försäkra er om att ni gör ett fenomenalt jobb. Jag är här för att hålla era händer och tillbringa en stund i tacksamhet och med uppskattning av ert engagemang i detta arbete av kärlek och ljus.

Ni förstår delar av ert uppdrag, och ni vill känna till de flesta detaljerna, för ni blir ständigt överraskade av vridningarna och vändningarna av händelserna i era liv. När du ser att du har gjort stora framsteg och upptäckter, så gläder sig ditt hjärta i glansen av din gudomliga plan. Du blir äntligen medveten om att inte känna till en del av sanningarna och att inte kunna se vad och vem du har att göra med, verkligen är den högsta goda och största framgången för dina undercover-operationer.

Och jag kan försäkra dig om att du gör åtskilligt mer rensande, räddande och uppfriskande av rymden i de skuggiga och mörka områdena som har blivit dolda från ljuset och från kärleken under tusentals och tusentals år.

Så, när du tänker på dig själv som bara en hemma-mamma, en pensionerad ljusarbetare, kontorist eller bankanställd, tänk igen mina största kärlekskrigare. Ni är långt mer än det, och ni går djupare och djupare i öppnandet av nya ljusvägar. Ni är rotade djupt och säkert förankrade i Nova Earth, och bringar sanning och kärlek, och tar samtidigt miljontals själar med er.

Så när ni frågar mig, eller ni helt enkelt använder Silverflamman för att lysa upp er väg, när ni går in i det där kunskapsstället, er silvertron eller er bekväma fåtölj runt er trefaldiga flamma och silverflamma … kalla det vad ni vill … det ni ser, hör eller helt enkelt uppfattar är det som ni behöver veta just nu, så att ni kan känna er fridfulla och försäkra er själva att ni är på rätt väg, i ljusets riktning. Som människor är ni inte tänkta att förstå varje enskild sanning och aspekt av era uppdrag.

Kära Silveränglar, ni har rena och mjuka hjärtan och när vi pratar om tillit, när vi uppmuntrar er att flyta med på det sätt som er vägledning och högre jag knuffar er mot, beror det på att det händer mycket i era verkligheter som ni helst inte skulle se och veta vid denna tidpunkt. Ändå löser ni, tar bort och eliminerar dem från existens på en djupare nivå av ert varande.

Ni förstår, mina kära bröder och systrar, det här är egentligen inte för att ni inte är att lita på eller för att vi gillar att spela det där spelet, utan för att det just nu är bättre att lära er några av de hemska sanningarna, att ni är involverade i rensning och röjning efter händelsen, efter att ni redan har lyckats i era uppdrag att rädda många av de förlorade och efter att ha återställt och återförankrat ljuset i de avlägsna och bortglömda områdena på er planet.

Ni mår så bra och ni är så älskade och uppskattade för er kraft och för er lust och beslutsamhet att aldrig sluta sprida ert ljus genom att kärleksfullt röra allas hjärtan tills att Moderns Dröm har blivit verklighet.

Jag kommer att lämna er nu med mitt Silverljus och min eviga kärlek. Till nästa gång, farväl.

 

Med tillstånd.

© 2017 Council of Love, Inc.

 

http://counciloflove.com/

 

Detta kanaliserade material är skyddat av upphovsrätten. Vi uppmanar dig att dela den under förutsättning att den används i sin helhet, att ingen ändring görs, att den är kostnadsfri, och att upphovsrättsmeddelandet, kanalkrediter, webbplatslänk och detta uttalande är publicerade.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling

Du gillar kanske också...