Kollektivet av Guider via Caroline Oceana Ryan, 16 december, 2017

Kollektivet av Guider

via Caroline Oceana Ryan

16 december, 2017

Den senaste vägledningen från de Uppstigna Mästarna, Galaktikerna, Jordens Elementaler, Feernas Äldste, Änglarna och Ärkeänglarna, som är kända som Kollektivet:

Var hälsade, Kraftfulla Varelser av Ljus!

Det gläder oss att få denna stund för att åter få tala med er.

Vi är medvetna om att det är många som är upprörda på grund av världshändelserna – skogsbränderna i Kalifornien, det odrickbara vattnet och bristen på elektricitet och annan infrastruktur i Puerto Rico, bristen på respekt för miljön, uttrycksfriheten, och människors hälsa, samt förslag som godkänns i flera länder vilka representerar bankernas och miljardärernas intressen och som lämnar det arbetande folket till sitt eget öde.

Vi är medvetna om att många är angelägna gällande det fullständiga införandet av NESARA-lagen, gällande Ett Fullständigt Avslöjande om er Galaktiska Familj samt om respekterandet av de mänskliga rättigheterna och mänsklig suveränitet inom livets samtliga områden.

Många av er undrar ifall dessa någonsin kommer att inträffa, medan andra förhoppningsfullt ser fram emot 2018 som ett år av befrielse från den mycket tunga börda, under vilken mänskligheten så länge har fått knoga.

Genom detta meddelande sänder vi förhöjda energier, för att snabba på manifesterandet av vad ni i detta avseende längtar efter.

Inte för att ingripa på sätt som inte är vår roll eller vårt uppdrag att ingripa i, utan för att stötta och påskynda energierna i era tankar/känslor, som vibrerar på ett perfekt sätt tillsammans med era sam-Skapande förmågor, och överskuggar övertygelsen att ni är tvungna att vänta på det som ni önskar.

Detta förutsättande att behöva vänta, saktar ner ert manifesterande, för ni ser inte på era drömmars glädjefyllda slutresultat, utan på alla de många hjul som först måste snurra för att få dessa att inträffa.

Vi har faktiskt flera gånger sagt till vår skrivare, samt till många andra, att ”Många hjul måste snurra för att NESARA och ett Fullt Avslöjande ska komma till er yttre verklighet.”

Detta säger vi inte för att sakta ner er önskan för att sam-Skapa dessa underbara framsteg, utan för att förklara vissa aspekter gällande varför dessa stunder ännu inte har ägt rum.

Det faktiska manifesterandet av dem snabbas med all säkerhet på av att ni kan förnimma verkligheten av dem, som om de redan fanns hos er.

Detta är varför ni får höra vissa säga att de Uppstigna Mästarna har noterat: ”Ni har redan segrat”, gällande upplösandet av den gamla maktstrukturen och skapandet av en Ny Jord.

Energierna, rörelsemängden, finns redan väl på plats.

Nu är det upp till er att säkra och förankra dem i egenskap av Jordens verklighet, genom att glädja er åt dem och tillåta er själva känna denna verklighet, som om den redan hade inträffat.

Och hur gör ni det? Med den sam-Skapande kraften som är känd som er Fantasi.

Inte någon fluffig plats av ”kanske Någon Gång” utan en plats av Sam-skapande kraft som andra varelser i ert Universum bara kan beundra.

Börja nu. Fråga er själva: ”Nu när jag äntligen har fått ekonomisk backup av NESARA-fonderna för att förverkliga mitt livsverk, hur ska jag spendera mina dagar?”

”Hur ska jag placera dessa fonder? Hur många dagar i veckan ska jag ägna mig åt glädjefylld service för andra? Hur många dagar eller timmar ska jag tillbringa med att utforska och lära mig spännande nya saker – eller resa, eller skapa?”

Ju mer tid som ni tillbringar med att känna er underbara till mods på grund av denna nya verklighet, desto snabbare kommer ni att få uppleva den i er yttre värld, för inget kommer då att kunna hålla er tillbaka.

Och om ni har gissat att detta därtill är en underbar alla tiders övning i överflöd, så har ni rätt.

Och javisst, ni är alla redan mycket förmögna, oberoende av hur ni känner gällande pengar, och inte bara i ekonomiska termer.

Alla krafter i de högre rikena, i Alcyones strålande Ljus-intelligens, i stjärnornas och planeternas konstellationer, i Änglarikena, inom den nya tiden av Frid och Överflöd – allt detta och mer därtill vittnar inte bara om era nya skapelser, utan hjälper aktivt dessa till att födas till era dagliga liv.

Så nästa gång som ni hör någon med en högljudd suck säga att de betvivlar att NESARA (eller deras tvillingflamma) någonsin ska anlända, säg då till dem:

”Vi skapar detta, enbart genom att prata om det och att förvänta oss det, precis i denna stund.”

Och så är det, våra kraftfulla sam-Skapande vänner, för ni har deklarerat att det är så!

Detta är ert Universum, till vilket era mäktiga själar blev skapta, och det är ni även nu, och ni omformar allt som sker inom det.

Namaste, Kära Ni!

Era helgdagar är blott ett blekt uttryck för den glädje och det firande som ni i varje ögonblick håller på att skapa i det eteriska.

Vi finns ständigt tillsammans med er.

 

 

 

Copyright 2017, Caroline Oceana Ryan

If you repost, please maintain the integrity of this information by reprinting it exactly as you find it here, and including the link to the original post. Thank you.

 

The Collective of Guides via Caroline Oceana Ryan, December 16th, 2017 – Sananda

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

 

Du gillar kanske också...