Ärkeänglarna Uriel och Jophiel samlas för att tala om urskiljningsförmåga och enhet via Linda Dillon, 23 maj 2024  Av Linda Dillon

 

 

Ärkeänglarna Uriel och Jophiel samlas för att tala om urskiljningsförmåga och enhet

23 maj 2024

 Av Linda Dillon

https://counciloflove.com

Ärkeängeln Uriel

Hälsningar, JAG ÄR Uriel, Inspirationens Ärkeängel, Framtidens Bringare, och framtiden är nu!

Det är därför min älskade bror ansluter sig till mig för vi är i den Nya Tidens Enhet, och vi är i Tillvarons Enhet, och vi är i Kärlekens Enhet – och älskade, det är ni också. Så vi bjuder in dig, vi ber dig: Kom och vistas med oss!

Jag kommer för att tala till dig – ja, och som alltid, för att föra fram, för att återigen lysa upp Silverflamman av Illumination, av Upplysning – om din förmåga att föra ditt ljus in i platser av mörker, av skuggor, ja, av osanning och intriger, oavsett.

Min Silverflamma är inte att förblinda andra med ett ljus så starkt att de känner sig angripna eller invaderade. Det är inte mitt sätt eller mitt syfte. Jag ger dig min Silverflamma. Jag tänder den ännu en gång i din handflata så att du kan ta fram den och titta in på de platser där du söker, du väljer, du är hänvisad att gå.

Förstå nu – och jag betonar detta; och ja, jag har tjatat vidare till den här kanalen [skratt] – det är inte så att du nödvändigtvis måste gå; du ska inte bestiga din pålitliga häst eller hoppa i din SUV och nödvändigtvis gå. Du tar med ljuset för att se vad som händer. Du kommer med ljuset som andra kan börja se, genom den milda belysningen och urskillningen som detta ger, och visar vad som pågår.

Nu tänker många av er omedelbart på våldtäkten, tortyren, våldet, övergreppen, kriget som pågår – och ja, det är sant, det inkluderar det – men varför jag verkligen kommer att betona detta denna dag är att jag vill att ni ska se, jag vill att ni ska veta, jag vill att ni ska omfamna vad som pågår, ja, inom ditt heliga jag, inom din cirkel, inom din familj, inom ditt samhälle – vad som händer på denna planet med uppvaknandet av detta mänskliga kollektiv.

Det är inte för att chocka människor/människor/hybrider in i denna hårda övergångsverklighet. Det är en mild inbjudan, det är urskillningen, en av de primära egenskaperna hos Nova Gaia att säga, “Va? Titta på det här. Har du haft en chans att titta på detta? Vad tror du? Vad känner du? Vad tycker du att vi ska göra?” Och det är inte bara, “Vad ska vi göra annat än att förklara avsky, chock, trauma?” Det är inte att deklarera “Nej”. “Nej” det är en startpunkt, inte slutpunkten. Och parat med “nej” är “ja”: “Ja, vi väljer att gå vidare i vår gudomliga rätt!”

Ingen av er – ingen varelse – inkarnerade som “mindre än”.

I själva verket, älskade, inkarnerade ni som mer än ni kan föreställa er. Då och då får du en glimt och du tänker: “Åh herregud, nu ser jag underverket, omfattningen av vem jag är,” och du får bara en del av det! Det är ingen kritik! Det är öppningen av linsen, och det är linsen för ditt väsen, ditt hjärta, ditt sinne, din själ.

Det är öppningen av nyfikenhet, med urskillning, att säga, “Vad finns mer där ute och vad mer kan vi göra? Vad väljer vi att skapa?” eftersom du är inkarnationen, reinkarnationen, återskapandet av Skaparrasen plus plus plus plus! Du är magnifik!

Så det här är inte en tid att bli förblindad. Det är en tid i denna expansion inom moderns gudomliga strålglans, som är den säkraste, mest värdefulla gåvan i hela omniversum och bortom! Inom det, allt… hör vad jag säger… människor/Nova Gaias/änglar i form/förändringens änglar, allt är möjligt!

Det är dags att drömma. Jag inbjuder dig att komma och drömma silverdrömmarna, att fläta och väva trådarna av silver med din gloria och blått, ditt korall och guld, ditt magenta och rött. Ingen av er är en kopia och ni är fantastiska!

Vi står här, vi flankerar dig, för att bistå hela tiden, in-ut-tid – men det är bara en ekvation, en referenspunkt, som du har utvecklat och som du håller fast vid. Det är inte verkligt!

Så kom och dröm med mig så drömmer jag med dig!

Och jag går åt sidan för min älskade bror, eftersom vi båda är till fullo med dig.

Jag gör anspråk på er som mina änglar av silver – från det stormigaste titanium till det mest glittrande silver, jag gör anspråk på er!

Farväl.

Översättning; Marie-Anne

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *