Ashtar Sheran via Sharon Stewart, 16 juli, 2022

Jag är Ashtar Sheran med ett budskap till de på planeten jorden som har öron att lyssna med.

Jag är det nya Jerusalems röst. Som du kanske vet är min befälhavare ingen mindre än Yeshua, Jesus Kristus som kom till dig för så många år sedan för att visa dig den väg du måste gå nu.

Den 6 juli denna månad attackerades Georgia Guide Stones. Det har hittills inte funnits någon förklaring till denna attack. Vi från Galactic Federation tar ansvar för detta. Allt som hittills har publicerats om denna attack är falskt: De försöker helt enkelt dölja vår existens och det faktum att vi hjälper jordens människor genom att hävda att en jordbo gjorde det. Han gjorde inte.

Vi skickar ett meddelande till er kontrollanter och till er: Vi står för människors födelserätt. Inget avhumaniseringsprogram kommer att genomföras längre. Vi vänder på den process du har upplevt.

Tillräckligt många människor har väckts så att ni nu kan gå framåt in i Ljuset. Det finns fortfarande evenemang som genomförs av DS (Deep State) som måste spelas ut, men nu är vi i slutet av det mesta.

Era regeringar faller, era presidenter slutar. FN-armén är ingen match för Ryssland i deras ansträngningar att befria Ukraina från dess långvariga ondska. Ert monetära system är på randen av en implosion och ett nytt BRICS-system initieras globalt. Med Kinas finansiella system i ruiner finns det inget hopp för globalisterna som fortfarande lever i USA, de har inga pengar. Den uppblåsta amerikanska dollarn kommer snart att tömmas eftersom oljereserver fortsätter att skickas utomlands i hopp om att upprätthålla finanserna, men dessa reserver konfiskeras av våra styrkor.

Vi överlistade er varje gång. Ni är ingen match för oss. Det har ni aldrig varit.

Vi skickar ett meddelande till den djupa staten – se upp för ytterligare attacker. NI har många monument över hela världen, många byggnader och monument av extrem ondska och även dessa kommer att övervägas för ytterligare utplåning. Inga människor kommer att skadas i dessa ansträngningar. Vi värdesätter livet, vi förstör det inte. Akta er när vi tittar. Ni vet att ni inte matchar våra sinnen, ni vet att ni inte matchar våra vapen. Det ni försöker göra mot jordens människor kommer att bemötas med snabba straff. Ni är på tillbakagång och varje överträdelse mot era ovetande värdar kommer att bli föremål för vår vrede.

Och nu ber vi jordens människor – snälla samarbeta med oss. När du ser nya mandat tas ut, följ inte. Arbeta med oss ​​för att vinna tillbaka din värld från det onda.

Jag är Ashtar.

Vi från Galactic Federation har talat.

Du gillar kanske också...