Ashtar Sheran via Sharon Stewart, 24 augusti, 2020

Jag är Ashtar Sheran med ett meddelande till alla på jorden.

Just nu är det avgörande ögonblicket för amerikaner, inte valet. Valet i november är när du röstar. Det är den åtgärd du vidtar som följer den tankeprocess som du genomgår nu.

Förstå att att rösta är en åtgärd som du vidtar som uppfyller kraven i dina statliga system, men ditt tankesätt är din andliga röst, ska vi säga. Titta på det som om du röstar på två nivåer: den energiska nivån, medvetenheten och den fysiska nivån. Du kan avge din röst som en republikan, men ditt emotionella svar på de upp- och nedgångar som ditt folk genomgår nu är din riktiga röst. Hur använder du din energi? På vilken sida investerar du det i?

När du är rädd röstar du för de mörka, det djupa tillståndet. När du älskar det som Trump gör och arbetet med de vita hattarna och galaktikerna som hjälper denna jorden, svänger du din energiska röst till förmån för republikanerna och för en lättare resa genom dessa omständigheter för dig själv och för andra.

Du röstar med din energi varje dag. Om du är rädd, röstar du för de mörka. Om du är kärleksfull och säker på resultatet av denna process till förmån för en ny jord, kärlek och visdom som vägledning för ditt folk i framtiden, röstar du på detta sätt.

För de som är rädda ber jag dig att stänga ögonen och föreställa dig den framtid du vill ha för er själva, din familj och för folket i Amerika och världen. Vilken typ av värld vill du ha för dem? Den här övningen förstärker ditt energiska bidrag till massuppvakandet och svänger energierna till förmån för din befrielse från kopplingarna i det djupa tillståndet.

När du är rädd har det djupa tillståndet dig där de vill ha dig. Det är så enkelt.

Du måste fortsätta att hålla ljuset. Att använda din fantasi är nyckeln till din kreativa kraft, så föreställ dig en bättre jord för dig själv och alla andra. Använd dina sinnen för att aktivera det, inte det djupa tillståndets förbikoppling av denna planet.

Vi i ljuset gör vår del för att ta bort alla negativa enheter från din värld. Alliansen arresterar de djupa statsmedlemmarna och anhåller dem. Men era folk bryter ut i ilska och rädsla, förstör dina städer instigerat av George Soros och andra, och du tittar på detta i rädsla. Om du fruktar dem så mycket skulle det vara bättre för dig att inte veta det. Stäng av nyheterna. Om du håller dig anpassad till nyheterna eftersom du vill veta, men resultatet är din rädsla för aktuella händelser, bör du inte titta på nyheterna. Använd ditt sinne för att skapa scenarierna för fred du vill se och förstå att dessa kommer att skapas.

Nyheterna är inte bara djup statlig propoganda – det är också hjärntvättning. Låt dem inte styra ditt sinne – stäng av TV: n, läs inte tidningar och gå inte online för att läsa nyheterna där heller. Diskutera inte nyheterna med dina grannar. Om du är rädd för vad nyheterna säger till dig – vägra att höra det.

Du måste förstå att även om GFL är här för att rensa världen av negativa enheter, är det din värld. Och så är detta din strid, och striden hittills har varit en av medvetande, mörkt kontra ljus, gott mot ont. Om du inte vill att denna kamp ska gå framåt för det onda, ska du inte vara rädd för dem eller deras agenda. Om du är rädd för det kommer du att locka fram den lektionen. Det är universell lag, som fortfarande gäller, även på jorden.

Stäng av nyheterna. Isolera dig själv från det. Om det enda resultatet är deras fortsatta kontroll över ditt sinne för att skapa deras rädselfrekvens för dem, måste du bekämpa dem genom att få tillbaka kontrollen över ditt sinne. Sharon och Eyevo kanaliserade tips i gårdagens video. Men stäng av sinnestyrningen. Det är steg ett. Föreställa dig ett bättre scenario, oavsett vad som gör dig lycklig, det är steg 2. Var säker på att vinna ljuset eftersom det är Guds förordning. Det är steg 3.

Vi har redan vunnit. Nu handlar det bara om att väcka upp de människor som inte är medvetna och som har trott på lögnerna, som har skapat orealiteten. Vi är redan segrare. Dina människor är i en inlärningsprocess just nu. De lär sig att bekämpa förtryck i stället för att underkasta sig dem som de har varit. Dina medmänniskor är i början av en process för att stärka sig själva kollektivt. Det kommer att bli en lång resa, men detta är nödvändigt.

Du måste tro att du har vunnit också. Du måste också tro att det fanns en strid först.

Vad du känner att du måste göra för att ta hand om dig själv? Det är nästa steg. Om du inte gillar den stad du bor i på grund av våldet kan du överväga att flytta. Om du bor i en stat som drivs av skurkaktiga borgmästare och stats-ledare, överväg att flytta till ett mindre flyktigt område.

Gör vad du behöver för att lugna ditt sinne. Men förstå att vi redan har vunnit. Ljuset har redan vunnit. Nu måste vi vinna vår kamp för att öppna dina ögon och få dig att utvecklas förbi lögnen.

Jag är Ashtar Sheran, jag är här för att tjäna Gud och hjälpa dig.

Adonai

Ashtar

 

Översättning: Per Staffan

www.sharonandivo.weebly.com
Youtube: SharonandIvoofVega

Du gillar kanske också...