Ashtar via Erena Velazquez, 12 oktober 2021

Ashtar
Via Erena Velazquez, 12 oktober 2021
Mina Kära Bröder och Systrar
Jag är Ashtar, befälhavare för den Galaktiska Ljusfederationen, och jag kommer i frid med nya budskap idag. Jag skulle vilja upplysa alla om vad som verkligen hände, och varför de tre sociala nätverken hade en blackout, vilket inte var en tillfällighet. Det här måste hända för att visa att alla system som de Mörka krafterna skapade på er planet är mycket bräckliga och kan mycket lätt  krångla.
Ni har hört olika förklaringar till händelsen. De sociala nätverkens enorma servrar placerades utanför Moder Jord på andra planeter. De samlade in och lagrade information om varje person runtom i världen. Vi förstörde dem och orsakade därmed en blackout. De förlorade sin information och sina backup-servrar, så nu kan de Mörka bara förlita sig på sin teknologi, det som bara finns kvar på Jorden.
Deras plan var att expandera bortom Moder Jord för att kolonisera andra planeter och för att kontrollera andra civilisationer, som de gör nu på er planet. Den Galaktiska Ljusfederationen kan inte tillåta detta.
Jag måste varna er, det är inte den sista avstängningen av era sociala medier. Ju närmare ni kommer er befrielse, desto fler oväntade händelser kommer att inträffa. Matbristen och bristen på vissa föremål skapas avsiktligt av de Mörka, som försöker skapa panik, rädsla och osäkerhet i era liv.
Snälla, reagera inte och fortsätt att dagligen höja era vibrationer genom att meditera. Ljuset kommer att vinna trots hur det ser ut, eftersom striden pågår bakom kulisserna den mesta tiden.
Jag skulle vilja göra er uppmärksamma på den helgdag era barn tycker så mycket om – Halloween. Den skapades av de Mörka Entiteterna, och på den dagen offrar de människor och dricker deras blod. Under den här månaden letar de efter nya offer, så snälla, håll ett öga på era barn. Även om Mörkret håller på att förlora, ger de fortfarande inte upp sina Sataniska ritualer.
Om ni vill få en inblick i hur korrumperad er värld är, rekommenderar jag att ni ser serien Blacklist, det är bara en förhandsvisning om vad som kommer i er framtid, hur chockerande sanningen kommer att bli för mänskligheten.
Matrisen håller på att falla sönder mer och mer för varje dag, och ingenting kan stoppa förstörelsen av den. Oavsett hur hårt de korrupta själarna försöker hålla sin verksamhet igång, fungerar den inte längre.
Kär Bröder och Systrar, segern är på väg, Ljuset vinner alltid över Mörkret, annars skulle allt ha försvunnit för länge sedan i Kosmos. Det Gudomliga ger alltid den balans som behövs för att alla ska kunna samexistera. Tack Universal Channel för överföringen.
Det Gudomliga är alltid Verksamt.
Ashtar
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...