Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 11 oktober 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 11 oktober 2021

 

När Andra ET-grupper Närmar Oss Angående Människor

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket stolta över mänskligheten, och vi uttrycker den stolthet varje gång vi ansluter oss till en annan grupp, ett annat kollektiv av varelser som observerar er och som vill ha en konversation om era framsteg. Ibland vill dessa grupper förstå varför saker är som de är där på Jorden, och ibland är de bara nyfikna på denna civilisation. De vill veta mer, och de kan observera er alla med kärlek och medkänsla, snarare än med bedömande och rädsla.

Och när vi förklarar för andra varelser hur underbart ni gör det under omständigheterna, tror några av dem att vi tittar på er genom rosafärgade glasögon eller att vi bara har vanliga vanföreställningar. Men vi ser inte bara människors handlingar; vi ser också energier, vibrationer, mänsklighetens hjärta. Och det är det vi fokuserar på; det är det vi fortsätter att berätta för er är också viktigt. Vi fortsätter att berätta hur mycket viktigare er vibration är än vad ni gör, och vi står fast vid den bedömningen. Vi står fast vid vårt perspektiv, eftersom vi vet att det som i slutändan är viktigt är medvetenhetsutvecklingen där på Jorden, och det återspeglas inte alltid i det ögonblick som vi observerar varje handling som vidtas, varje ord som talas.

Vi vet att det tar tid för utvecklingen av ert medvetande att återspeglas i världen omkring er, och vi inbjuder er att gå med oss ​​i den vetskapen. Vet att saker och ting blir bättre och lita på oss eftersom vi kan känna det ni inte kan känna, vi kan se det ni inte kan se och vi vet vad ni inte kan veta ännu. Det kommer allt att bli klart för er så småningom hur den här tiden ni lever i har skapat så mycket tillväxt och expansion, även om ni inte kan se förbi de saker ni inte gillar med det just nu.

Om det någonsin är något ni inte gillar med omvärlden, tona in på det. Tona in på vibrationerna inom er. Tona in på era egna tankar, övertygelser, känslor och chakran, och vet att det finns ett lika stort universum inom er som det någonsin varit utanför er. Och inse också att chansen är stor om det finns något utanför er som ni inte gillar, som ni pressar emot och gör motstånd mot, då finns det något inuti er som får samma uppmärksamhet, samma negativa reaktion.

Vi inbjuder er också att känna efter vad vi har pratat om i denna överföring, som är er expansion och utveckling, för den är precis där, precis nedanför eller under det lager av motstånd ni har mot det som finns i er värld just nu. Och om ni kan nå det lovar vi er att ni kommer att känna något ni aldrig har känt förut. Ni kommer att känna mer av ert sanna jag växa fram, och det finns inget viktigare än det. När vi ser er ser vi ert sanna jag växa fram hela tiden på små sätt, och det är därför vi är så stolta över er här och nu.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...