Ashtar via Galaxygirl, 7 Juni, 2018

Ashtar via Galaxygirl, 7 Juni, 2018Hälsningar vänner. Jag är Ashtar med den galaktiska federationen och vi svävar i ditt omlopp i detta nu och tittar och tjänar din evolution som ett kollektiv. Den enskilda delen av det är upp till dig och vi ser att vårt marklag utför det som professionella idrottare, som trodde att det var mer än utmattade, fann den inre kunskapen och motivationen att driva igenom den slutgiltiga entropisprängningen som skulle göra det möjligt för dem att lyckas segra.

Ljuset är väl på väg. Ljuset är här i många avseenden. 6/6/18 var en stor energisk dag för mänskligheten, och många av dem kände uppgraderingarna, för de var många. Var försiktig med dig och vårda ditt helande. Låt dessa energiska utbrott läka och acceptera det djupt in i hjärtat av hjärtan, den delen av er som kanske behöver den största healingen av alla. För att ha varit förkroppsligad på Gaia, som var en lägre dimensionell värld, är ingen liten prestation. Det är för de modigaste av oss, och vi tackar för ditt självuppoffrande

Mycket zoomar framåt trots de aktuella nyheterna, bäst att inte ge dem uppmärksamhet, eftersom de är fluffar avsedda att skapa konflikt och förvirra. Använd dessa stunder av kosmiska energier och makt för att utveckla din egen inre kunskap, din egen inre kompass och du kommer aldrig att avstå från att du har hittat det. För du kommer att veta att det är ditt eget välsignade högre själv som vägleder dig, vem har varit din röst med anledning och samvete sedan du var bara ett barn.

Det har varit mänsklighetens natur att glömma. Och nu är det din natur att komma ihåg. För ett nytt sätt att göra saker utvecklas här på Nova Gaia, och det är kärleksvägen, saligheten och återföreningen med alla aspekter av dig själv som behöver läka så att du kan hitta din egen helhet. Det är denna enhet som vi Galactic Federation medlemmar försöker exemplifiera med allt som vi gör. För en enad front i perfekt enhet av sammanhållning är den formidabla kraften till de mörkare som håller på med att flyga eller försöka, och vi är helt enkelt i rena stadier av denna process.

Vi ser också fram emot upplysningarna, landningarna, men vi ser oftast fram emot att dela med dig och hjälpa dig att komma ihåg vad du har glömt. Ty det är tiden för det stora uppvaknandet från slummer, mänsklighet, och ni har sovit många av er under en längre tid. Det är dags att vakna in i Källjus, kärlek och blinka bort spindelväv och mardrömmar och väcka in i en ny verklighet av solstrålar som inte brinner, av månstrålar från en riktig måne, omgiven av din själsfamilj och ”mytiska” vänner som jag försäkrar er ganska verkliga.

Jag är Ashtar. Det har varit ett nöje att ansluta till dig den här dagen. Salut!

Du gillar kanske också...