Ashtar via Susan Leland, 26:e september 2017

Ashtar via Susan Leland, 26:e september 2017

Ashtar: ”Vi har tagit oss runt hörnet – Var Gudomliga Skapare!”

 

”Hälsningar, Älskade Familj av Ashtar On The Road! Om det här är första gången på dessa sammankomster, bara luta er tillbaka, slappna av och låt era energier sväva, så att vi kommer samman som en grupp av Kärlek och dess Ljus. Det finns så mycket fördelar, oavsett om ni har tänkt på det eller inte, det finns så mycket fördelar av gåvorna då vi kommer samman, för hela Planeten Jorden, och det är verkligen förunderligt att vara här personligen, som ni säger, och alla som samlats för att lyssna på sändningen, medverkar på samma sätt. Och vad innebär medverkan? Det är KÄRLEKEN!

”Det ökar Kärlekens vibrationer i världen. Och det är viktigt, för ni har säkert hört att det är mycket viktigt att vi befinner oss i en tillräckligt hög vibration, så att våra Galaktiska bröder och systrar kan komma och vara med oss i våra uppdrag, och att vi då i vår tur kan stödja dem, för det är samma uppdrag. Det handlar om att komma dit, förstår ni. Underskatta därför inte vikten av er närvaro, vare sig nu eller framöver. Vi vill att ni ska veta hur väldigt viktiga och kraftfulla ni är!

”Det kommer att bli huvudämnet för oss i denna sammankomst. Och vi har några idéer för att verkställa den kraften, för att ni ska kunna känna er både som er själva och som en grupp, en familjegrupp. Det finns dock några andra saker jag skulle vilja ta upp först, som har att göra med det ni just har hört, och det är att det kommer fler och fler från andra platser till Planeten Jorden, med speciell avsikt av att tjäna och ge er sina teknologier.

”Som ni vet, så vill inte de mörka hattarna att ni ska ha dessa teknologier. De vill behålla dem för sig själva, och uppriktigt sagt vill de använda dem för, låt oss säga, destruktiva ändamål, för att förstöra er och hela Planeten Jorden. Men de kommer inte att komma undan med det längre.

”Vi har nu i stor utsträckning begränsat deras verksamhet, och som ni precis hört,* så finns det planer på ritbordet för att fortsätta denna begränsning. Så det är viktigt att ni står upp och ansluter er till stödet, det energetiska stödet. Åh, jag vet att ni inte kan resa kors och tvärs genom landet, för att ansluta till grupper som gör det eller det, men ni kan vara med i Anden. Om det exempelvis finns en grupp, så kommer den att ha möte med några befattningshavare någonstans, för att upplysa dem, för att lära dem, och på ett eller annat sätt få dem att förstå, att de destruktiva sätten som de, när allt kommer omkring lärt sig av någon annan, behöver så att säga, användas med kärleksfullare avsikter. Och det händer över hela världen.

”Det uppenbara faktum att exempelvis stora företag som Monsanto, Syngenta och Bayer, stora företag som alla bara är ute efter att tjäna pengar, och medan de gör det, utför de också en del folkmordsliknande arbete, så de kan inte få fortsätta. De måste Avvecklas! Och om de inte börjar lyssna på vad folket har att säga, så vet ni att de kommer till ett ställe där de inte längre kan orsaka den förödelse, de hittills gjort.

”Det är väldigt viktigt att inte bli arga. Sluta med det! Bli inte det. Om ni kan sluta känna vrede, kommer ni att bli mycket bättre på att hjälpa till med – låt oss säga – upphörandet av restriktionerna och andra saker som har hållit er nere, bokstavligen nere i 3D. Så, rensa er själva först, fokusera eller meditera sedan över dessa saker. Om ni kommer till någon form av fokus med ilska, vrede eller någon annan av de rädslobaserade känslorna, kommer det inte att bli lika effektivt, som när ni går in med ett klart kärleksfullt hjärta, och en fredlig inställning.

”Vad jag menar med det är, att ni inte får någonting alls att på något sätt bli mindre, annat än med den Kärlek, Medkänsla, Förlåtelse och Tacksamhet, som ni riktar till dem. Och när ni kommer samman i en grupp om två eller fler, blir det så mycket effektivare. Så, ja, om ni vill samla en grupp människor, och till exempel välkomna dem till Sasquatch, Bringers of Peace, så är det helt på sin plats.

”Om ni vill samla en grupp för att skicka kärlek till moder Gaia och alla hennes Kungariken, så är detta också helt på sin plats. Så gör det bara oavsett hur, individuellt eller som en del av en grupp. Ni kommer alltid att vara en del av en grupp, när ni skickar energi till dessa ändamål, eftersom det här sker över hela världen till olika ämnen, och ni kommer att vara med och era insatser kommer att stödjas och stärkas när ni deltar. Så jag vill uppmuntra er att vara med. Ni behöver inte – jag menar, ni kan sitta kvar i era stolar. Ni behöver inte ta er någonstans för att vara med.

”Och fler och fler människor upptäcker att när de gör det, så kommer de in i en energi av Kärlek och Fred och vet att allt är bra, en form av lugnande effekt är vad det blir. Och under tiden, är alla de som jobbar med att rensa, rengöra och återställa, naturligtvis så mycket mer hjälpta av det stöd de har från ER.

”Så vill jag officiellt tillkännage, att även om vi har gjort många saker tidigare under dessa tidslinjer, så vill jag officiellt meddela att vi flyttar så mycket längre in i den Gyllene Tiden, och att Ashtar On The Roads Familj kan göra mer bland medlemmarna, som vill hjälpa till att göra ännu större skillnad. Genom att vara här gör ni skillnad. Och genom att göra något imorgon och nästa dag och nästa, fortsätter ni att göra skillnad. Och jag kan bara säga er, att Universum och alla Varelser av Kärlek, uppskattar så det ni gör gör.

”Och, jag har sagt att vi rör oss så mycket närmare den Gyllene Tiden. Och det är sant. När vi rör oss tillsammans längs vägen till den, lyfts ni själva upp mer och då kommer ni att nå ut längre mot era energifält, och hjälpa andra att följa med.

”Nu behöver det inte vara ert primära mål, men jag säger att det är ett vetenskapligt faktum: Ju mer ni sänder ut genom de framsteg ni gör, Kärleken som ni tar med och de framsteg som ni gör mot den Gyllene Tiden, desto mer delar ni det med Världen och bortom Universum. Ni är observerade och ni tackas, för ni är ledarna och det är mycket viktigt.

”Ni behöver inte stå i ett gathörn och dela ut flygblad, som berättar för alla om den Gyllene Tiden. Ni kan bara vara er själva och skicka ut era kärleksfulla energier, när ni går nerför gatan, och det kommer att räcka – alldeles utmärkt.”

Så! Vi är på gränsen. Som sagt så har vi tagit oss runt hörnet. Och bland attributen, så innebär den här resan att ni nyligen blivit bemyndigade, och jag vill understryka med befogenhet att vara de Gudomliga Skaparna ni kom hit för att vara. Bara för att vi kommer in i den Gyllene Tiden betyder det inte att ert arbete är slutfört. Å nej! Ni har mycket att leva för, leva i den Gyllene Tidens livsstil, och att i den livsstilen vara en skapare, en Gudomlig Skapare.

”För åratal sedan hade ni en tv-show. Jag brukade tycka att den var underbar. Och jag talar inte om situationerna som människorna hamnade i. Jag talar om kvinnan med den speciella näsan, eftersom hon kunde få saker att hända genom att rycka i näsan, och då blev hon en Gudomlig Skapare. Hon visste att hon var kraftfull, och hon gjorde det hon kunde göra, och så vidare och så vidare. Det är inte viktigt att komma ihåg vad som hände i dessa program.

”Tänk er! Ni har alla en speciell näsa och ni kan börja använda den, eller något annat ni väljer, någon annan del av er själva, någon annan aspekt eller egenskap hos er själva. Det är ert Gudomliga Själv som uttrycker sitt själv. De flesta människor använder sina händer. Fantastiskt – oavsett vad ni än väljer! Använd dem! Några av er har haft denna egenskap vilande under eoner av tid. Men här är ni nu, redo att vakna och bli de skapare ni kom hit för att vara. Och det finns mycket för er att göra.

”Så rensa bort de sista bitarna som behöver tas bort, och låt oss förflyttas tillsammans på vägen till den Gyllene Tiden, och veta att vi tillsammans strålar ljuset så klart, att Världen inte kan undgå att se det. Och större delen av världen kommer äntligen att följa med tillsammans med oss, vilket alltid var planerat att den skulle. Allt är perfekt, allt är Gudomligt, allt är Kärlek. Och så är det. Salut.”

 

* Tara & Ramas Rapport:

http://www.ashtarontheroad.com/tara-rama-report-9-26-17.html

http://www.ashtarontheroad.com/ashtar-turned-the-corner.html

 

Transkription av Marta.


Given through Susan Leland, September 26, 2017.
www.AshtarontheRoad.com

© Ashtar On The Road Publications 2004-2017. All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted

 

Översättning: Margareta Jonåker

Du gillar kanske också...