Ashtar via Susan Leland, 8 september

Ashtar, 8 september 2015  

Via Susan Leland

Ashtar On The Road Teleconference

 

Hälsningar, Kära Familj! Det här har varit en intressant händelse, eller hur? Och jag vill säga er detta – det är en förhandsvisning, inte nödvändigtvis med den här Ashtar On The Road Familjen, men det är en förhandsvisning av den typen av saker som kommer att vara intressanta längre fram.

Ni förstår, det finns vad ni kanske skulle kalla krafter som motverkar Kärleken, och medan det är sant att Kärlek och Ljus dominerar och att vi mer och mer flyttar in i den Gyllene Tidsåldern och Riken bortom den, kommer det att uppstå störningar i alla aspekter av livet. Vi säger inte vilken typ av störningar, eftersom de kommer att variera från plats till plats. Det är bara att hålla ut och vänta.

Och vad handlar det om? Det handlar om att tona in sig på Kärleken! När ni har Kärlek i era hjärtan, när den strålar och pulserar och dansar genom hela ert väsen, kommer dessa saker att göra det möjligt för er att se hur väl ni behåller era Höga Vibrationer med den här kärleksfulla energin, oavsett vad som händer i världen.

Jag ska avvika lite från ämnet och påminna er om mina tidiga dagar, då jag var mycket förtjust i att ge visuella bilder av aktörer på scen. Ni kanske minns gamla tiders dramer där skurken på scenen – med lockig mustasch och ett lömskt utseende – var redo att kasta sig över en eller annan oskyldig varelse, och då det plötsligt kom en lång hake från någonstans bakom ridån och skurken och alla hans kumpaner – eller underhuggare om ni vill kalla dem så – blev insamlade i kroken på haken och sveptes bort från scenen.

Och naturligtvis skulle de oskyldiga jubla och publiken skulle börja klappa händerna och ljuset skulle tändas och alla skulle vara glada för det lyckliga slutet. Jag brukade göra det ganska ofta, och en del av er har förmodligen sett en sådan skildring som jag pratar om, antingen som tecknad film eller i någon form av gammal film.

Det är det som händer nu, men som ni kan föreställa er, de som blir avlägsnade från scenen har alla typer av – låt oss kalla det – utbrott. Ibland kan kommunikationer avbrytas eller butiker stängas och till och med ert internet kan stängas ner. Och det leder till störningar, eller hur, och ingrepp och saker kan dyka upp på er skärm som ni inte har bett om, men de finns där, och alla dessa saker pågår nu.

En av de platser, eller ska vi säga, brännpunkter där denna inkommande Kärlek verkligen är lämplig och behövd handlar om 9/11, vilken som ni vet är en händelse som förändrade världen. Det handlade inte bara om det som hände med de två tornen i New York City, USA. De var mycket kraftfulla symboler för makten i Amerika. Det visade på en sårbarhet som ingen hade förväntat sig. Det skulle framstå som ett krig som riktade sig rakt mot amerikanernas hjärta.

Men som ni vet så finns det en sanning bakom hela den här historien och den sanningen är att det var iscensatt och manipulerat av de mörka hattarna för att skaffa sig flera fördelar. Vi är inte här för att fokusera på det dramat. Vi hedrar alla som deltog i denna händelse. Och ja, vi hedrar de bland de mörka hattarna som planerade och organiserade och genomförde händelsen, därför att det ledde till andra händelser som slutligen kulminerade i att Sanningen kom ut och att världen är villig att gå framåt, eller rättare sagt, uppåt till Högre Dimensionsnivåer!!!

Och hur kan det komma sig? Hur kan det uppnås utan absolut, total förlåtelse av alla inblandade? Det var inte lätt för de 70 000 att ge upp sina liv. En del av dem lyckades vi få in i våra skepp och de kommer att komma tillbaka när det exakta ögonblicket är inne, men det behövs en hel del rensning innan dess. Och vi kommer att göra en ikväll för att hjälpa till att lindra sorgen.

Och vad är det vi kan göra för att rensa, ta bort och hela sorgen utom att lägga in Kärlek i den? Utstråla Kärlekens Ljus på den från ett Högre Helhetsperspektiv. När ni tar er upp till Högre Vibrationer har ni det Perspektivet. Det drivs av Kärlek, eftersom rädsla inte finns där och inte alla rädslobaserade känslor heller – allt från sorg till ilska, till trauman och tankar om att inte vara säker.

Vi vet att många inte känner sig säkra, för det var den känslan man drog fördela av. Det var ett av de viktigaste syftena med 9/11, att sätta in en inkräktande spionering på gemene man. Och det har blivit rutin efter det, och människor över hela världen har blivit utsatta för denna typ av kontrollåtgärder.

Vi vill gå tillbaka till själva hjärtat av allt det här, till 9/11. Och genom att rensa det, rensar vi allt som har hänt sedan dess som ett direkt resultat av den händelsen. Det är, i ett större perspektiv, en 3D händelse och det hände verkligen i 3D. Men i det Högre Perspektivet, är det ett fabricerat drama som har många sanningar inom 3D, men på de Högre Nivåerna är sanningen den att det var en händelse som ledde till en Högre Förståelse.

Och det ska vi vara tacksamma för, för vi kan föra vidare lärdomen vi fick från det och säga: ”Tack för den visdomen! Vi blev äntligen abrupt omruskade och så chockade att det skulle tagit oss många fler år att komma dit där vi är nu, men vi vet nu att det är en överskuggande önskan och ett behov av att läka det hela och gå vidare till en plats där den här sortens händelser aldrig kommer att ske igen.” Inte i de Högre Dimensionerna dit ni alla är på väg, och där fler och fler människor håller på att vakna upp till sina möjligheter att stiga upp och njuta av en fridfull tillvaro och överflöd för alla.

De här sakerna måste rensas och det spelar ingen roll vilka minnen som kommer upp till ytan den dagen – och de kommer att göra allt för att fräscha upp minnet, därför att de vill inpränta i er att det finns ett stort behov av att upprätthålla all denna säkerhet. Det är upp till er att börja med vår meditation och föra den vidare, så att ni på den dagen kan hantera vilken sorg eller rädsla som än kan finnas kvar i New York City och runtom i världen, och vända ert medvetande mot Högre Kärlek.

Och ja, låt oss fira denna Höga Frekvens som är i resonans med den Kärlek som for över världen den dagen och dagarna omedelbart efter. Medvetandet nådde så högt och hela världen förenades i Kärlek! Och det, Mina Kära, den frekvensen, den höjden när den mättes, är vad som uppnås även nu under den här tiden med alla dessa inkommande vågor.

Det är det som är poängen med det. Det är Kärleksvågor som kommer till varje medlem av Moder Gaias Riken – inuti, på och ovanför planeten, så att alla som är öppna för att ta emot dem kommer att komma samman och göra detta Höga medvetande till ett konstant tillstånd i sina liv, därför att det måste hända för att kunna göra Uppstigningen! Och det är i själva verket en nödvändig komponent i förberedelserna för Uppstigningen och den Gyllene Tidsålderns Livsstil som, naturligtvis, är en del av förberedelserna!!!

Världen kanske inte verkar så lugn de kommande dagarna, men jag försäkrar er att vi kommer att ange tonen genom att förenas i det Höga Medvetandet, med särskilt fokus på att föra denna energi rakt in i hjärtat hos alla över hela världen, som ett sätt att skapa en välbehövlig healing för 9/11 och allt som kom ut ur den händelsen. Och healingen är icke-dömande.

Healingen är för alla inblandade och alla som påverkades av den, för om ni verkligen ser på den i ett större perspektiv finns det ingen i Universum som inte kände till den, och det finns ingen på Jorden som inte påverkades av den, medvetet eller inte .

Från det Högre Perspektivet kommer vi, i den här Familjen, att erbjuda vår hjälp till den slutliga rensningen och helandet. Jag säger inte att vi kommer att göra allt, men vi ska börja med att inleda det på vårt Möte tillsammans. Och det finns andra som kommer att ansluta sig till oss, både under våra samtal här och efteråt.

Tillsammans kommer vi att höja vibrationerna och göra det möjligt för medvetandet att höja sig lite till för att befrämja våra förberedelser att flytta tillsammans. För vi är här för att stödja er och att bokstavligen flytta med er in i de Högre Dimensionernas Livsstilar!!! Så tack så mycket, Kära Ni, för att ni har varit här med oss ikväll och delat Kärleken med varandra och med alla på planeten och bortom den. Och så är det. Salut!

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

 

http://www.ashtarontheroad.com/ashtarteleconferences.html

Link to download mp3 of just Sekhmet’s Meditation ($5) HERE

http://www.ashtarontheroad.com/ashtar-clearing-9-11.html

Transcription by Marta.

Given through Susan Leland, September 8, 2015. www.AshtarontheRoad.com

© Ashtar On The Road Publications 2004-2015. All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted.

 

 

Du gillar kanske också...