Änglarna via Ann Albers, 19 september

 

Anglarna Ann Albers

Meddelande från Änglarna

19 september 2015
Kanaliserat av: Ann Albers

 

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket,

Fira era vackra själar, för var och en av er har en plats, ett syfte och en anledning att vara på jorden. Oavsett om ni är i det offentliga, reser jorden runt, tar hand om en familj, lever ert liv stillsamt eller sitter i ett mörkt hörn och överväger självmord, så är ni alla gjorda av precis samma ljus.

När vi ser på er, ser vi inte era omständigheter som någon slags representation av vilka ni verkligen är. Vi ser inte er form, storlek, tankar, känslor som någon indikation på vilka ni verkligen är. Vi ser inte era ”bidrag” eller era ”felaktigheter” som någon indikation på vilka ni verkligen är. För vi, i himlarna, vet att var och en av er är gjorda av precis samma ljus, som hela skapelsen är. Var och en av er är en andlig varelse, formade från inget mindre än Gudomlig kärlek, som har en upplevelse här på jorden som en mänsklig varelse. Var och en av er, oavsett vad som pågår i era liv, är rent ljus.

Era omständigheter, tankar, känslor, etc, gör er inte bättre eller sämre, för ni ÄR sannerligen kärlek. De hjälper er helt enkelt antingen att uppleva denna sanning eller hjälper er att undvika det. Så när ni upplever er själva i svåra tider, påminn då er själva, ”Jag är ljus. Jag är kärlek. Jag har helt enkelt inte den upplevelsen just nu.” Återvänd till den sanningen igen och igen. Ha medkänsla med er själva. Behandla er själva med vänlighet. Om Gud dök upp vid dörren, hur skulle ni behandla det Gudomliga? Guds kärlek lever i er och ger er liv. Hur måste ni nu behandla er själva? Kära ni, vi ser er aldrig som någonting mindre än vad ni verkligen är, och av denna anledning kan vi aldrig något annat än att älska er, hjälpa er, försöka att väcka er till det fantastiska i er sanna natur. Vi vet att när ni vaknar upp till denna verklighet, kommer ni att vårda er själva och därför alla andra på ett mycket mer kärleksfullt sätt…och genom att göra det, kan ni skapa, åtminstone i era egna liv, en liten bit av himlen på jorden.

Gud välsignar er! Vi älskar er så väldigt mycket.

  • Änglarna

Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...