Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 3 augusti, 2022

Nära och kära,
Du vet vad du inte vill ha men har bara en dunkel känsla av vad du vill. Och när delar av det där dunkla dyker upp, känns det som att något inte är helt rätt.
Du känner dig ensam.
Även om du enkelt kan nå det som var, har du svårt att vara ensam och även att vara med andra. Du känner dig isolerad och krossad på samma gång. Var är ditt nya liv?
Du flyter in i ditt nya liv precis som du gjorde under dina tonårs år. I dessa 3D-stadier kände du dig obekväm och ofta ensam när du var omgiven av andra. Du kände att du inte hörde hemma på grund av ditt inre kaos.  Det för att upptäcka 3D-vuxenlivet interaktioner, med de var inte riktigt rätt för dig.
Så är det nu. Du går snabbt igenom liknande faser – känner dig obekväm i denna fas, önskar att du var i ett mer avancerat stadium.
Du kommer att avancera bortom ditt nuvarande stadium inom några dagar. Men du kan ännu inte tro att det är så. Eftersom du tror att du är isolerad i detta overkliga land, känner du dig sur och arg på dig själv och världen.
Dessa obehagliga känslor har en kort fas.
Innan din övergång hade du ett liv i interaktion med dem som uppfyllde delar av dig, men aldrig helt. 3D-elementet du saknade var en koppling till universum.
Nu när du har öppnat din universella kontakt känner du dig isolerad i dina 3D-interaktioner. Ingenting som var av 3D var helt rätt, ändå längtar du efter den 3D-uppfyllelse du en gång hade. Samtidigt känner du en universell flux av förnimmelser inom dig – något du förmodligen känt under dina småbarnsår men förnekade när du blev 3D-socialiserad.
På sätt och vis känner du dig nu lika skyldig över att interagera med 3D-vänner, släktingar och bekanta som du en gång gjorde när du öppnade din universella varelse i din 3D-värld. Det är att förvänta. För enligt din 3D-värld har du gått till den konstiga sidan. Ett dilemma lika betydelsefullt som när du som barn insåg att dina universella känningar ansågs vara fel.
Du avstod från det du visste i 3D, och har ännu inte gjort anspråk på dig själv fullt ut i din nya värld. Det kommer att hända inom några dagar. Trots det förblir denna tomma tid obekväm, för du har svårt att tro att du kommer att komma till den nya världen i ditt nuvarande tillstånd. Som den tonåringen du var och kände dig, när du observerade dina äldre syskon börja sin väg till en mer mogen vuxen ålder. De flesta av er ifrågasatte er förmåga att göra den övergången även om det var vad ni önskade. Så är det nu. Det är som om du tittar genom ett okrossbart fönster på det liv du önskar dig, men inte har resurserna inom dig för att ta bort det fönstret.
Du kommer att ta bort det fönstret när det är dags för dig att göra det.
Kommer du ihåg hur du avundades de vänner som hittade romantiska relationer flera år före dig? Hur längtade du inte efter något liknande, men verkade inte ha de rätta orden eller handlingar, för att locka den där speciella personen? Så det är för dig nu. Du vill vara någon som vet vem du är, vad du vill ha och hur man får det.
Precis som det var sant för dig som ung tonåring, är du mitt emellan. Inte tillräckligt gammal för att interagera moget. Och inte tillräckligt ung för att fortsätta dina barnsliga intressen. Det är en ensam tid.
De du interagerar med nu känner sig oftast för unga universellt, eller för tråkiga på ett jordiskt sätt.
Till skillnad från dina tonårs år, kommer denna fas inte att pågå i flera år eller ens månader. Bara tillåt dig själv att vara. Oroa dig inte för din ålder eller möjligheten till vad som kan eller borde hända. Tillåt dig själv att flöda in i dig själv.
Skillnaden mellan nu och dina barnår är att du förstår var du vill vara, och varför det ännu inte har hänt. Förvirringen av dina tidiga 3D- eller tonårs år, förstärks nu av en intellektuell översikt över din nästa fas. Du vet att ditt liv inte kan fortsätta som det är, för sådant är inte ett liv i glädje och ljus, utan ett liv av längtan, efter det som ännu kommer att bli.
Detta mognadsstadium är kortlivat. Tillåt dig själv att acceptera det, när du klargör vem du är, och var du kommer att vara. Låt det bli så. Amen.
Översättning, Marie-Anne

Du gillar kanske också...