De Äldstes Råd av Sirius – Neutralisering av Strålning…., 31 mars 2021

De Äldstes Råd, 31 mars 2021
Neutralisering av Strålning och Skadlig Elektromagnetisk Bestrålning
Hälsningar våra kära jordbor. De Äldstes Råd talar till er.
I likhet med våra galaktiska bröder vill vi tala om vårt uppdrag på Jorden, som redan har nått sin sista etapp.
Ni kan ofta se våra rymdskepp på himlen och inte bara under natten, utan också på dagen.
Som regel maskerar vi oss som täta, ovala och platta moln för att se naturliga ut. Så vad är syftet med vår närvaro på Jorden?
Först och främst är det kontroll av strålning och elektromagnetisk bestrålning. Med specifika teknologier som gör det möjligt att neutralisera deras överdrivna index, som är skadlig för mänsklighetens hälsa, tillämpar vi dessa teknologier i stort sett över hela er planet.
Vi ägnar vår uppmärksamhet åt kärnkraftverk, tornen för mobilkommunikation och androidkollisioner. Detta är den exakta anledningen till varför våra rymdskepp är lokaliserade så nära Jorden som möjligt.
Våra apparater avläser energin på er planet, för att identifiera de farligaste avvikelserna för er, och för att neutralisera deras påverkan i tid.
ibland måste vi låta skadlig elektromagnetisk strålning ”läcka ut”, så att människor med egna ögon kan se den överhängande faran och hitta dess källa.
Det här är anledningen till massdöd av fåglar, fiskar och andra havsdjur på vissa ställen i världen. De offrar sina liv för människans skull, och de går medvetet med på det.
Saken är den att vi har rätt att ingripa i era liv upp till en viss gräns – för att inte låta mänskligheten förgås, men samtidigt ge er själva möjlighet att lösa era brådskande problem och hitta källan till ondskan på er planet.
Vilket är fallet på er planet just nu.
Information om den dolda regeringens handlingar har till slut avslöjats, och var och en som kan förstå och acceptera den, har möjlighet att få veta fakta om dokument som visar deras omänskliga planer.
Vi hjälper ljusa och rena själar att hålla sig flytande och utföra Övergången på ett säkert sätt. Det kan sägas att vi upprätthåller en energikorridor för er, som förbinder den tredje och femte dimensionen.
Själva korridoren är den fjärde dimensionen, i vilken ert medvetande blir helt befriat från tredje dimenionens mönster och stereotyper.
Vi är glada att se att våra ansträngningar inte har varit förgäves, och att fler och fler rena själar vaknar och lämnar den tredje dimensionens matris, som de brukade leva i som i ett fängelse, i tusentals år.
Så nu i den sista fasen av Övergången blir vårt arbete ännu viktigare, eftersom de Mörka Krafterna på planeten känner att deras oundvikliga kollaps är nära förestående, försöker de påskynda genomförandet av programmet att förslava Jordens invånare, oavsett vad som än händer.
Vi tror att vårt regelbundna och systematiska arbete kommer att bli en succé, och snart kommer vi att kunna ge våra kära jordbröder och systrar en kram och sätta foten på en ny och återuppväckt Jord i den femte dimensionen.
Uppriktig kärlek och respekt.
De Äldstes Råd från Sirius talade till er.
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...