Shanta Gabriel för Ärkeängel Gabriel 20 juli 2021

 

 

Shanta Gabriel för Ärkeängel Gabriel ~ Änglavingar omsluter er i Ljus

18 juli 2021, shantagabriel.com

https://tinyurl.com/h34286j2

Kalla på oss ofta och föreställ dig Änglavingar som omsluter dig i ljus.

 

Kära Du,

Att kalla på Änglarna symboliserar inte svaghet, det visar styrka. Det kräver stort mod att be om hjälp. Det finns en tankeform i ditt samhälle som säger att du måste ”göra det själv” om du ska betraktas som ansvarsfull och mogen. Detta skapar dock en stor börda för dig i din värld eftersom det finns så mycket att ta itu med i det världsliga livet. Det är inte lätt att leva i en jordkropp, så hjälp är nödvändig för att kunna leva på ett lyckligare och mer harmoniskt sätt.

Du kan inte leta efter svar på livets utmaningar i världen omkring dig. Svaren och vägen igenom dem ligger i de högre frekvenser som är tillgängliga mot bakgrund av sanning och visdom. Detta är ljuset från Guds kärlek och det är den tröst som Änglarna erbjuder. När du ber om hjälp flyter ljus och kärlek direkt till dig. Detta utvidgar din medvetna medvetenhet så att du kan se den större sanningen i alla situationer. Denna mottaglighet ger dig frihet att agera på sätt som du vet är till ditt högsta bästa.

Du har Skyddsänglar som är med dig under hela ditt liv. De är alltid tillgängliga för dig att anlita, ställa frågor till och för att ge djupet av kamratskap som din själ längtar efter. Mänskliga kamrater kan inte ge dig det djup, den visdom och styrka som Änglarna kan ge dig.

Om den här förhållandenivån är något du önskar, kontakta dina Änglavänner nu. Det har aldrig funnits en tid då Änglarna varit så nära tillgängliga som de är just nu. För närvarande är slöjorna mycket tunna mellan världarna.

Detta innebär att du kan be och ta dig tid att kalla på närvaron av dina Änglaguider och de kommer att vara där för dig. Du kan be om tecken för bevis. Du kan be att få sola dig i deras kärleksfulla ljus. Allt detta kommer att inträffa. Men din önskan om ett personligt förhållande är nödvändigt för att få Änglarna till din medvetna medvetenhet. Det här är lätt för dig att göra. Använd kraften av din fantasi och låt ditt sinne flyga på expansiva sätt.

Släpp nu bördan att behöva göra det själv. Kalla på Änglarna ofta. Be om hjälp i alla situationer. Du kommer att hållas under tröstande vingar av kärleksfullt ljus och din väg kommer att rensas.

 

Detta är ett Änglalöfte till dig. Vi älskar dig och välsignar dig alltid. Kom ihåg::

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...