De Uppstigna Mästarna via Daniel Scranton, 8 augusti, 2023

 

The Lions Gate Energies & You ∞

Thymus: The Collective of Ascended Masters, kanaliserad av Daniel Scranton

”Välsignelser. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare.

Vi är här för att hjälpa dig att navigera genom dessa tider av Lions Gate-energier och för att hjälpa dig att förstå hur du arbetar med dessa energier i syfte att bemästra. Ni är alla där för att bli mästare i köttet, och för att kunna göra det måste ni möta vissa utmaningar och anta det som inte är ert. Du gör det inte för att du tar det från någon annan, utan för att du är där för att förstå hur den mänskliga upplevelsen har sett ut där på jorden så länge, och sedan kan du hjälpa andra att läka.

Och så hjälper denna Lions Gate dig att ta bort allt som inte är ditt, och som ett resultat av det får du uppleva utrensning. Du får uppleva att släppa. Ni får uppleva en avlastning av er själva både fysiskt och energiskt av det ni tagit på er här i livet. Och så de av er som upplever rotchakrarengöringen som är nödvändig vid denna tidpunkt kommer att gå igenom några av de fysiska symtomen eller möta några av de rädslor som du fortfarande behöver möta kring din överlevnad eller din ekonomiska stabilitet. Och i andra änden av allt detta är upplevelsen av mästerskap.

Ni visar er själva gång på gång att ni är större och mer kraftfulla än allt ni kan ta på er under denna livstid, inklusive försvagande sjukdom och försvagande känslor. Det är vad du gör där just nu, och om du går igenom den mest smärtsamma delen av det just nu, vet att du inte är ensam och vet att hjälp är på väg. Det är alltid på väg, men det kommer mer av det just nu. De av oss som har upplevt oss själva som uppstigna mästare i köttet där på jorden och på andra platser, vi har förstått kraften i Lions Gate-portalen. Vi har arbetat med dessa energier många gånger, och vi har hjälpt andra att komma åt och arbeta med dessa energier.

Och så, kalla på oss som kollektivet av uppstigna mästare, eller ring någon av oss som du känner till som uppstigna mästare för att hjälpa dig i din tid av nöd. Det är, naturligtvis, en viktig tid för alla där på jorden, och ni går igenom ett kollektivt uppstigningsögonblick just nu, vilket för er närmare full, öppen utomjordisk kontakt och för er närmare slutförandet av skiftet. Men viktigare än någon av dessa saker är vad ni går igenom som individer för att visa er själva att ni är mästare i köttet. Och när man vet det så klarar man förstås allt e.t. kontaktupplevelser. Energierna från dina vänner från himlen är ofta överväldigande för en människa på jorden.

Och när ni förbereder er för den upplevelsen genom att bli mästare på jorden, banar ni väg för andra att göra detsamma, och ni för er själva in i ett tillstånd av beredskap även för att resa till andra planeter, månar, system, rymdstationer, överallt där ni Har någonsin föreställt dig att du kunde gå och överallt du någonsin velat gå. Och det är uppsidan av att behöva gå igenom några utrensningsupplevelser där på jorden vid den här tiden som inte är så trevliga. Vi tackar er alla för att ni lyssnat på oss och litar på oss med ert andliga uppvaknande och främjandet av er andliga utbildning.

Det är allt för nu. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare, och vi är alltid bland er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *