Änglarna via Ann Albers, 7 juli 2023 

 

Änglarna 

Via Ann Albers, 7 juli 2023 

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket. 

Det finns inte en sak eller en person på den här Jorden som ni behöver oroa er för. Det finns naturligtvis människor och situationer som kräver uppmärksamhet, lösningar och massor av kärlek, men det finns kraftfulla sätt att hjälpa till även när ni känner er maktlösa i verklighetens 3D-paradigm.  

 Många av er lärde er att oroa sig som ett sätt att uttrycka kärlek. I sin djupaste essens är oro född ur kärlek, det är dock ett lägre vibrationstillstånd, med betydande doser av rädsla. Ni älskar men oroar er för era käras förmåga att förändras. Ni älskar men oroar er för ert land, ert företag eller er följeslagare. Ni litar ännu inte på att det Gudomliga kan erbjuda lösningar. Ni såg så många andra som oroligt uttryckte sin kärlek och sina rädslor att det nästan verkade normalt.  

Vi ser den djupa och passionerade kärleken bakom er ängslan. Vi fokuserar på att förstärka den kärleken inom er. Vi arbetar med er för att hjälpa er att minnas att ni kan ta den kärleken i ert vackra hjärta och stråla ut den på situationer, lösningar, organisationer och människor ni bryr er om. Rädsla känns inte bra. Kärlek känns bra. Oro och ängslan känns dåligt, gradvis baserat på mängden rädsla som blandas med er kärlek.  

Ni oroar er inte när ni känner er säkra på Guds nåd eller vet att det kommer att finnas en lösning på den situation ni befinner er i. Ni oroar er inte när ni vet att ni kan påverka en situation eller hjälpa en person. Ni oroar er aldrig för de saker ni vet hur ni ska handskas med, eller de scheman ni vet hur ni ska uppfylla. Ni oroar er inte när ni känner er säkra på en annan persons förmåga att hjälpa sig själv eller lösa en utmaning. Oro kommer istället när ni inte vet vad ni ska göra, eller inte tror att andra kommer att komma på vad de ska göra. 

På en djupare nivå kommer oro av att försöka kontrollera någon eller något, även om det är för en bra sak. För att lugna era rädslor – fokusera på er egen vibration och ta tillbaka er makt – måste ni kapitulera inför det faktum att varje varelse – man, kvinna, barn och djur- vibrationellt attraherar vad som matchar de energier de utstrålar. Ni kan inte förändra en persons vibration för dem.  

Men ni kan vara en kraftfull agent för positiv förändring när ni är i en hög vibration. I denna position kan ni framgångsrikt påverka andras vibration till det bättre. Ni kan lyfta, inspirera och hjälpa andra att förändra sin vibration genom att agera som en stämgaffel. När ni ser framför er den vision och energi som andra önskar sig, hjälper ni dem att snabbare och lättare anpassa sig till den vibrationen. Precis som två röster förenade i sång är starkare än en, lyfter två själar förenade i en liknande vibration upp varandra.  

Ni kan ge era nästan vuxna barn en miljon fantastiska karriäridéer och oroa er till döds om deras framtid, utan att vara till någon hjälp alls. Eller så kan ni uttrycka er kärlek och känna er lugna för deras förmåga att ta reda på det, och på så sätt hjälpa dem att tro på sig själva och lyssna på sina egna hjärtan. 

Ni kan oroa er för säkerheten för era små, och de kommer sannolikt att bli ängsliga också. Eller så kan ni vara lugna i det Gudomligas trygghet och lita på er inre vägledning, och inge i era barn en känsla av tillit till sig själva. De är mycket säkrare när de vet att de har en inre vägledning, än när deras oro hindrar dem från att lita på sina egna känslor. Ni kan hjälpa dem att hitta denna frid och trygghet genom att hitta er egen.  

Om ni kan hitta kärleken och omsorgen bakom oron och hitta sätt att uttrycka den kärleken utan rädsla, då kära ni, blir ni omtänksamma och kraftfulla influenser. I er närvaro kommer andra att utveckla ett nytt förtroende för sin förmåga att förändras. Ni kommer att inspirera till kreativa lösningar. Ni kommer att uppfatta er vägledning tydligare. Er kärlek kommer att tas emot när den är ren, klar och inte längre är urvattnad med rädsla. 

Vi oroar oss aldrig för er, och vi oroar oss aldrig för er värld. Vi förblir i kärlek och fokuserar på era önskade lösningar och den värld ni önskar skapa. Vi har förtroende för den kärlek som finns inom oss alla. Vi kommer att göra vårt yttersta för att föra er tillbaka till en mer djupgående och kärleksfull sanning, en där oro upplöses i kärlekens kraftfulla ljus.  

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket. 

Änglarna. 

 

 

 

 

 

Översättning Ulla Krogh 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *