Den Galaktiska Federationen av Ljus via Blossom Goodchild, 29:e maj 2017

Den Galaktiska Federationen av Ljus via Blossom Goodchild, 29:e maj 2017

 

Nå, jag känner mig fint injusterad. Ska vi ge det ett försök?

Välkommen Blossom, till detta samtal. Får vi föreslå att du tar några djupa andetag?

Absolut. Jag är lite uppvarvad just nu och behöver kanske lugna ner mig lite … Ok. Klart?

Det var bättre. För du förstår, det behövs många bitar för att knyta ihop det vi gör tillsammans. Ibland, som du vet, kan det misslyckas med kommunikationen, vilket kan bero på att alla dessa bitar inte är i harmoni med varandra.

Så, skulle ni kunna beskriva processen för kanalisering mellan oss … eller är det för komplicerat?

Vi kan prova med ord. Men som du vet … kanske inte det är tillräckligt.

För det första, gäller det för DIG att du befinner dig i rätt område i hjärtat och sinnet. Faktum är att all din energi ska vara i harmoni med rätt frekvens. Om det inte alltid går ”som smort” som du skulle uttrycka det Blossom, så kan vi justera här och där, för att få det att börja.

Det är också absolut nödvändigt att du vet att det du gör är SANT. För många gånger under årens lopp har du ifrågasatt din förmåga … Eller … vilka VI är … Eller … om du hittar på ”oss” etc. Det har förekommit många bryderier när det gäller vårt förhållande genom åren, eller hur?

Ja verkligen!

Det måste också finnas fullständig TILLIT. Under åren av kommunikation, har det också funnits tider när du inte visste om du LITADE på dig själv, eller vilka vi var!

På grund av din aldrig sinande hängivenhet, Blossom, har alla dessa saker nu verifierats i ditt hjärta, och det hjälper vår kommunikationsprocess mycket.

För länge sedan nämnde ni något om att det fanns någon som kunde vara jag ”en av er sort” (med all respekt) … under tiden vi kanaliserade. Jag tror att vi kallade henne Edwina (av alla namn). Då fick jag en vision om ”henne” sittande i en grupp … och på samma sätt som Vita Molnet använder min kropp för att tala genom mig … har jag använt ”hennes” kropp … i er samling. Att skriva det nu … verkar mycket löjligt! (Återigen, med all respekt). ÄR det så det går till?

Älskade Blossom, när du lär dig … är absolut allt möjligt. Vid den tiden när vi talade om detta … var det verkligen SANT … för det var en bra ”visualisering” för att möjliggöra kommunikationen.

Ja, men var det det som faktiskt hände?

Ja.

Fast ni är ett kollektivt medvetande, eller hur?

Ja, men det betyder inte att vi inte är individer också. Precis som, på ett visst sätt, du är av den Mänskliga rasen … även om individer också är … en Kollektiv Medvetenhet.

Så, Edwina manifesterades när jag anslöt?

Exakt.

Gör hon det nu också?

Nej. För det behövs inte. Vi har vuxit och expanderat på vårt sätt, och med ”vårt” menar vi ditt och vårt. Vi behöver inte längre denna visualisering. Numera är vi mer avancerade i förhållandet med varandra.

Jag är nyfiken på att ni använder ordet ”visuellt”. Är det en fokusering, eller är det verkligt?

Älskade Blossom, säger inte Vita Molnet alltid, att Visualisering är ditt mest kraftfulla verktyg? Detta beror på att ALLT är en visualisering. DU som en VARELSE tror att det är en stor skillnad mellan vad som är verkligt och det man föreställer sig. Det är inte så. Ditt undermedvetna sinne vet inte skillnaden. Av ”det” … Allt är verkligt. Eller vi skulle kunna säga ”Allt är en illusion!

Nå vilken? Ha! Och jag vet att ni kommer att säga ….

BÅDA!

Mmm. Ska jag börja ta piller nu? Eller vänta några meningar till. Jag har en känsla av att det kommer att bli en av dessa dagar!!

Återigen … Hur kan vi förklara?

Vad sägs om att gå tillbaka till konsten att kunna kommunicera, och allt vad det innebär?

I grund och botten, utan att nämna det som är självklart, så måste vi … vi kommunicerar telepatiskt med dig. Det är både enkelt och komplext. På grund av att ”Energivibrationen” där vi är bosatta … måste blandas och anslutas med den du är bosatt i.

Vi har faktiskt inte röster som så. Ändå kan vi ditt språk. Vi är medvetna om alla former av språk … om vi så säger. För på vissa planeter finns det bara Ljudvibrationer. Ändå används de i kommunikation.

Därför ber vi dig att tona in dig först, för att höja din vibration och … vi så att säga … möter dig på halva vägen. För att beskriva det på något sätt.

När vi väl är ”inlåsta” tillsammans med dig, är det inte svårt. Men det finns naturligtvis tillfällen då inblandningar … stör!

Men mening, att de av mindre Ljus vill förhindra att det sker?

Väldigt ofta.

Men hur kan de med mindre Ljus, lyckas störa en mycket högre vibration? I betydelsen … ”Hur kan de ta sig in i den Högre Energin, om de har en mycket lägre?”

Eftersom de har tekniker som kan störa och manipulera den del av DIG, som fortfarande är mycket mer kopplad till den Jordiska Vibrationen.

Så de angriper mig?

Det kan de göra.

Men, hur kommer det sig att de inte alltid gör det?

Eftersom ”vi vet vad vi kan göra” och vi vet vad de kan göra.

Varför förstör de inte bara?

Eftersom våra ord är menade att komma ut, och då ser vi till att de gör det.

HUR?

Genom att eliminera de Energier som försöker orsaka störningar.

Är det knepigt att göra?

Nej … Kan vi säga att det sker blixtsnabbt?

Ni förstår, det här är när jag uppfattar allt som riken av science fiction. Missförstå mig inte, jag vet att det finns de som inte önskar att Ljuset ska komma med sin fulla kapacitet … men egentligen?? Vet ”de” om varje gång jag tonar in mig till er?

Nej. Vi har vår avsökningsteknik och kan förebygga sådana händelser, innan de börjar.

Och ändå … ”de” vet om hur de kan ”läsa en kanalisering” … om de skulle vilja? Så det är inte troligt, att de inte vet vad vi håller på med.

Blossom … finns det något vi talar om som kommer att bli nyheter som spränger hjärnorna ur de som stör? Nej … vi talar med aktsamhet och med respekt för ALLA … Hela den Mänskliga rasen. Det finns inget som behöver förhindras … av det vi berättar … och vi tillägger … i dessa dagar.

Ja, ni läste mina tankar (Självklart gjorde ni det). Då, tillbaka till 2008, var det helt annorlunda … det ni lade fram.

Verkligen, och mycket gjordes för att förhindra att våra ”nyheter” kom fram, så som de borde ha gjort.

Så, skulle ni vilja säga att de lyckades?

Ja. För, som ni vet, kunde vi inte ”visa oss” som vi sa att vi skulle, om det skulle ha kunnat skada din ras … Och de som stör skulle tagit fram en helt annan agenda … om vi ”framträtt”, som vi sa att vi skulle. Så, vi var tvungna att avstå … vilket orsakade mycket smärta i hjärtat och upprördhet och besvikelse för dig, och många många tusen andra..

Ja det kan man säga! Så, eftersom ämnet kom upp så låt oss prata om det, för jag brukar inte inte ta upp det längre … för jag vet att det om att ni inte ”visade upp er”, är egentligen inte vad det handlar om. Fast, det var nio år sedan nu. Bestämde ni bara att det var en dålig idé alltsammans, och drog tillbaka den.

Det beslutades att ”för närvarande” var det bäst att planerna ”sattes i vänteläge”. Efter nio år längs vägen, är det många fler själar som har vaknat från sin sömn, och många fler fortsätter att göra det.

När vi GÖR det vi sagt att vi kommer göra … när vi ser det på ett klart, tydligt och uppenbart sätt … kommer det att finnas så många fler orädda, och ”beredda att ta emot oss”.

Så, ni säger … att ni fortfarande kommer att dyka upp en dag, på samma sätt ni sa att ni skulle då?

Utan tvekan. Fast, mycket i er värld kommer att ha förändrats/ är under förändring, och resultatet kommer att bli mycket mer fördelaktigt, än det skulle ha varit nio år sedan. Med det menar vi inte att detta kommer att hända imorgon, eller ”snart”!

HA! Så, ni säger, som med många saker, att det var bra att det inte hände då?

Det stämmer. Även om vi inte nödvändigtvis tyckte det då.

Även med er visdom och kunskap?

Även med vår visdom och kunskap. För precis som du, Blossom, var vi ledsna över det som hände.

Med all respekt … jag trodde ni var bortom alla dessa känslor, att ni bara ”accepterade” att det som sker … det sker!

Det stämmer också. Men Energin som uppstod då, var uppenbar. Många, många blandade känslor, från väldigt många. Och naturligtvis Blossom, var vi djupt bekymrade över DITT välbefinnande.

Skratt! Det var jag med! Men jag förstår vad ni menar. Ofta i livet kan någon tragedi slå till, men längre fram kan man bli väldigt glad över att det hände; annars … skulle man inte befinna dig där man är nu.

Så är det. Och vi skulle vilja följa upp det där …. dina världsliga tillstånd … och ditt tillstånd i de världsliga angelägenheterna … tycks ha kommit till ett visst tillstånd nu!

Vem är er lustigkurre?

Vi gillar att leka med ord för att hålla det Lättsamt. Fast, VI LOVAR DIG … du kommer att se tillbaka på dessa upp-och-nervända tider, och vara glad att det hände. Därför, att det är DESSA TIDER med sina omstörtningar och kontroverser … som ska leda dig till den plats där du vill vara.

Du kan inte förvänta dig en ”växling” från en intensiv Energi till en Ljusare Klarare, över en natt. Det måste ske gradvis, för säkerheten och för förståelsen av allt.

Det kan verka som en evighet för dig. Ändå är det inte ens ett ögonblick i den Stora Planen … den Stora Planen för allt.

Kan du inte KÄNNA det, Älskade Du? Kan du inte känna det i ditt hjärta … denna helomvändning av saker som uppstår? Inom dig … OCH … i din yttre värld?

DU KAN DET! Vi säger det till var och en av er … ”JA! NI KAN DET!’

Ta några djupa andetag och använd ”Världens Energi” … Ta dig lite tid för att göra det … Ära dig själv under tiden … och du kommer att finna … att det du gör … kommer i slutändan att vara Glädje. Elände, oro och bekymmer som du tycker bombarderar ditt Energirutnät … gör det egentligen inte!!

Ditt Energirutnät är HELT.

För att vara ärlig, är jag inte helt säker på vad ett Energirutnät är … Exakt.

Det är ett Rutnät som omger din Planets yttre atmosfär. Det finns mer än Ett … som tjänar olika syften … och dessa Rutnät har blivit tilltygade och skadade under eoner. Men efter mycket Energetiskt arbete, som erbjudits av de som kunde uppfylla den rollen … är de nu helt intakta igen.

Så, vad betyder det?

Det betyder, att de Energier som kan komma in till ditt rike på Jorden, är nu av en mycket intensivare Ljusenergi.

Tidigare, kunde skadade, och energier av en inte så välsignad natur, komma in och orsaka all slags förödelse.

Nå, jag måste tro er, eftersom det här verkligen inte är mitt område.

Att få detta Rutnät komplett, och det har varit det ett tag … hjälper mycket i Healingen av din Planet … och det finns faktiskt en hel del Healing som måste utföras. Därför … hjälper det till i den Gudomliga Planen, och får saker som sätts på plats … att stanna där! Tidigare … kunde de avlägsnas.

Vilka saker då?

FÖRANKRINGSENERGIER. För att kunna lyfta din Planet till sitt SANNA hem, krävs en noggrannhet utöver det vanliga. Det är en mycket vansklig manöver som involverar Energi. En av de mest känsliga övergångarna hittills, och då är det absolut nödvändigt att allt är på sin rätta plats … när det sker.

Ni nämnde förut, att Moder Jord flyttar till i sin rätta plats, ännu en gång. Någon skrev och undrade … när hon fanns där tidigare, och hur det var etc.? Detta, är som ni misstänkte, en annan session.

Jag ser fram emot det. Och … vi är klara! Jag kan känna det. Det är nästan som om en timer slår av min energi. Tack mina vänner. Faktum är att tiden rusade iväg idag.

Vi är alltid Glada att Vara med dig och alla.

Håll era VARELSER upphöjda … Låt era andar sväva … för det finns så mycket för er att vara Tacksamma för!

Åh ja !! Och det är vi alla! I Kärlek och tacksamhet!

 

Översättning: Margareta Jonåker – www.st-germain.se

 

 

Make every day a HAPPY HUMAN DAY! http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

Please revisit The Invocation ‘We are the Game Changers’ whenever the mood takes you … to keep the Energy as HIGH as we can.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmo
Website: Blossom Goodchild

The link to be able to access all my YouTubes is here.

 

Du gillar kanske också...