Baldor via Nancy Tate, 28 maj, 2017

Baldor, 28 maj 2017

Via Nancy Tate

 

Det kommer en tid i allas liv när det är bra att ta ett steg tillbaka och se vad ni gjorde för en stund sedan. Hur känns det, hur ser det ut, säger det er något ni inte har tänkt på, eller något ni inte vill tänka på eller minnas? Det är en tid i allas liv när miraklerna kommer närmre för alla som stannar upp och begrundar vad de har skapat. Är det någonting ni var medvetna om när det hände, eller var det något som gav er en känsla av insikt och drömmar som aldrig uppfylldes?

Det är dags att uppfylla några av de drömmar som har varit med er i alla livssituationer och eventuella händelser som ägde rum, men som inte blev vad de var avsedda att vara. Det är dags att plocka fram en ny idé, och sedan agera på ett sätt som representerar den förmåga, som ni för tillfället har skapat vad det gäller den idén. Det kan ha varit något som var tänkt att visa er vad ni tyckte var en bra idé, men som visade sig inte vara det ni hade hoppats att det skulle vara för er. Det kunde vara något som visade sig vara motsatsen till vad ni hade hoppats på, eller något som ni inte insåg att ni faktiskt ville ha på ett inre plan, och inte hade bett om på det vanliga sättet.

Det är därför det är en bra idé att titta på vad ni tror att ni vill ha, och se hur det skulle se ut och kännas den närmaste tiden och framåt. Är det något som faktiskt känns och ser ut som det perfekta svaret, eller är det något som skulle lösa sig för ögonblicket, men inte lösa det som skulle komma från de omständigheter som låg bakom?

Det här är en tid när de enda omständigheter som är de bästa, är de som känns bra i ögonblicket, och som ger ett exempel på hur det skulle kunna lösa sig i er inre vision. Det är dags för er alla att gå till ytterligheter i era tankar, och fråga er själva om resultatet av den ytterligheten är det bästa för er. Är det svaret på tingens ordning, eller är det ett sätt att utvecklas genom den insikt ni har för vad det verkligen innebär för de framsteg som det kommer att leda till?

Jag är Baldor, och jag är här för att se vad det är ni alla känner inför de händelser som väntar er. Jag är en av dem som har varit med er genom allt det här i en parallell värld, som ni har varit med och skapat tillsammans med mig och alla andra på planeten Orloff. Det är dags för mig att åter introducera nyheter från den parallella världen till den värld som ni håller på att skapa. Det kan ge er ett nytt perspektiv på vad skapelse handlar om, och på vilket sätt ni är en så viktig del av den.

Jag kommer att lämna er nu, så att Nancy kan ta sig tid att föra fram den information som hon mottog för många år sedan, och delade med sig till dem som var knutna till hennes arbete. Det är en intressant parallell och kan ge er idéer och påminnelser om hur ni skapar den värld som finns idag. Er del i den är lika viktig som någon annans. Det är därför som jag är här idag, och det är därför som Nancy för ett par dagar sedan tänkte på att ge informationen till alla er i det kommande meddelandet som hon kommer med.

Kärlek är svaret på allting.

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...