Den Galaktiska Federationen av Ljus via Garrith Lamanov El Melkisedek, 22 December

GALACTIC FEDERATION OF LIGHT

Den Galaktiska Federationen av Ljus

via Garrith Lamanov El Melkisedek

22 December 2015

 

 

Kl. 15:30 MTN

Det fortsätter att vara viktigt att anamma tacksamhet, genom att ge uppskattning för alla de välsignelser som alltid finns närvarande i nuet i detta ögonblick, där det är genom tacksamhet och tillit till att ni magnetiserar era avsedda önskningar, då det är mest viktigt att släppa taget om klagande och känsla av brist och begränsning, när det oändliga förrådet av överflöd, alltid finns tillgängligt för er och inom er i nuet.

Vet att tacksamhet för er till harmoni och inriktning på vad ni avser, genom er möjlighet att manifestera, i vilket tacksamhet är i princip också en transformerande spirituell övning, som tillåter er att skapa vad det är ni önskar, utan att misslyckas.

Att öva tacksamhet inom dessa ombildande energier, som kommer in genom det centrala galaktiska solsystemet, kommer att höja deras frekvens exponentiellt, inom ett vaket tillstånd av inre frid, glädje, harmoni, överflöd och villkorslös kärlek, till enhetsmedvetande.

Att odla tacksamhet dagligen kommer att öka er frid, glädje, kärlek, passion för livet, och en medvetenhet om mer att vara tacksam över. När ni gör detta, kan ni sedan se mindre och mindre behov av att klaga på någonting, där uppskattning blir starkare då ett balanserat uttryck tillåter mer utstrålning av överflöd inom i fullständighet.

Jag skulle vilja skicka min tacksamhet och ändlösa uppskattning till de av er som har stöttat mitt initiativ att göra en skillnad i att hjälpa de mindre lyckligt lottade, att inkludera själar som hjälpte till med fonderna att låta dessa överföringar fortsätta. Jag är tacksam till var och en av er för ert villkorslösa stöd, inklusive varje individ som är vänner till mig, genom denna avancerade uppstigning plattform, och de som följer dessa överföringar, och alla som inte är på den här sidan, men ändå tar emot dessa sändningar och finner dem välgörande och mycket hjälpsamma; till er ger jag tacksamhet.

Jag ger också tacksamhet till Änglarikena, Skaparen, Uppstigna Mästare, Galaktiska Federationen av Ljus, och alla de som tjänar Ljuset … tack för allting ni gör för Jorden och mänskligheten. Jag är ödmjuk att vandra denna väg med er.

Välsignelse

 

 

 

Översättning: Mie Fjällvide

You may also like...