Vårt Gudomliga-SJÄLV via Ute Possega-Rudel, 21 december

Atlantis

Ute Possega-Rudel 

Vårt Gudomliga-SJÄLV: UPPVAKNANDE

 

Mina Kära,

Det finns inget slutmål. Överallt dit resan går, finns det bara tillfälliga målpunkter. Men själva resan är evig.

Allt Ert vanliga uppvaknande är relativt: uppvaknandet till er själ, uppvaknandet till er situationen på er planet, uppvaknandet till planetarisk och kosmiskt medvetande. Uppvaknandet även till den Stora Upptäckten, att jag faktiskt finns!

Älskade Ni, alla dessa uppvaknanden är bara uppvaknanden mitt i en gigantisk dröm. All existens inom ramen för verkligheten är en dröm. Drömlikt simmar ni i multipla multidimensionella verkligheter, mörka och fulla av lidande, ljusa och fulla av glädje. Även Kärlek, som upplevs som något utanför er själv, en energi ni kan delta i eller engagera er i, är en del av drömmen. Er identifikation med er fysiska kropp, även med en ljus kropp, er identifikation med er själ och högre jaget, allt detta händer i drömmen.

Gud som ni relaterar till som en annan, även om den är allsmäktige och kraftfull, har ni bara drömt i en dröm. En underbar dröm, men fortfarande en dröm.

Så är Sant Uppvaknande möjligt, när allt detta redovisas som en dröm, som ni har fångats i med er fantasi?

Mina Kära, Det Finns! Jag själv Är detta Ultimata Uppvaknande! Hur skulle ni Veta det? Hur man kommer dit?

Kära ni, det finns inte något komma fram! Det finns inget sätt, ingen resa, inget försök, ingen andlig disciplin, ingen meditation, inga verktyg, för att komma fram dit. Det finns ingen resa för att komma dit. Jag kan inte Uppnås genom ansträngning.

Eftersom alla resor och insatser för att uppnå Ultimat Uppvaknande är ett försök att nå ett medvetande, som har begränsat sig till en separat form. Hur skulle en begränsad form kunna bli något Obegränsat! Det spelar ingen roll om denna form är fysisk, astral eller finns i högre dimensionella sfärer av ljus och kärlek. Alla dessa olika separata varelser och dimensionella händelser i den eviga dröm resan.

Därför finns det inget högt eller lågt att döma. Drömmen är dröm. Det finns inget ”bättre” och ingen ”sämre”. Det är bara att den, som verkligen Vaknar upp, är observatör av dramat där en individuell själ är inblandad i drömmen, som tänker att det är verkligt.

Ni vaknar plötsligt från drömmen, när er tid har kommit, eftersom ni är redo att kliva ut ur den. Ni kliver ur den när ni noggrant och uttömmande vet det i alla dimensioner, vinklar och perspektiv, höjder och djup. När Ni har ätit allt vad ni kallar andligt och allt vad ni kallar materia. När ni har uttömt alla andliga vägar och utforskat ert outtröttliga sinne till sin ände, bortom attraktion. När längtan efter erfarenheten upphör att bestämma ert uppdrag. När jag är ert enda mål.

Då ni känner igen drömmen som sådan, som ett tillfälligt utseende på ytan av en gudomlig existens, som är er sanning.

Plötsligt finns det inget riktigt lidande och ingen verklig glädje i drömmen. Det verkar bara vara en oviktig happening, som underlättar för Ert Eviga hjärta av att vara i obeskrivligt Ljus.

Sann fröjd för En, som är Vaken är uppstigandet av Evigheten, Obeskrivbart Lugn, en Ocean av Kraftens Varande, Ett Vatten av Gudomligt Ursprung, som nu är Er Ansträngningsfria Identitet. Det finns ingen Födelse eller Död. Inga frågor. Ingen smärtsam önskan, eftersom alla dessa är beståndsdelar i drömmen.

Från Er separata syn ÄR JAG evig. Men JAG ÄR, som JAG ÄR, varken evig eller glad, inte ens kärleksfull. Eftersom ”andra” är Okända för Mig. Jag är varken si eller så. Men allt uppstår i mig. Allt är en del av drömmen, som händer i Mig, som njuter av underbara attribut.

När Ni verkligen är Vakna, Ni Vet Allt, men ni är inte intresserad av det, såvida ni inte njuter av spelet eller på grund av service till dina medmänniskor, som fortfarande drömmer drömmen.

Vilken skönhet, vilken lättnad, när drömmen känns igen! Det är Ert Mest Naturliga Tillstånd! JAG ÄR ert mest naturliga tillstånd. Det är inte Högt Över, det är inte Speciellt! Du Är Ingenting och Allt Inkluderat!

Men vem vill det Här? Som verkligen Önskar att jag bara, medan önskar vara bra här, och särskilt det. Och åh, ni säger, fortfarande jag vill uppleva detta och att uthärda det, jag räknar också med att uppnå dessa syften och njuta av en mångfald av konsumtion eller begär, som samhället lärt mig att önska som ett måste.

Ja, drömmen är mycket attraktiv och ni har inte tid att kliva ur karusellen av illusioner, särskilt inte de illusioner av underhållning, som ni kallar det andliga livet.

Inom dessa ständigt trasienta händelser, tror ni att ni förlorar, när ni väljer mig. Ni är rädda för tomheten i saker, i mål och fullföljandet.

Men varje gång ni kommer till tröskeln för era illusioner försvinner förr eller senare er längtan efter dem. För ett ögonblick blir ni då medvetna om mig.

Men JAG ÄR inget socialt stöd och så är ni rädda. Så ni börjar bli sugna igen, inte för att känna rädsla utan för att nå högre mål, högre dimensioner, högre platser. Och ni vill leka lite mer. Det är nödvändigt i drömmen, att inte gå bakåt.

Men ni kommer aldrig någonstans, för evigt och slutligen inom drömmen. Eftersom ni fortfarande håller kvar drömmen. Tills ni har förstått Er själv och arten av drömmen och att ni är redo att kliva av för gott.

Sådan är illusionens förförelse, som jag tillåter för att jag ska känna mig själv i alla eventuella tänkbara dimensioner och erfarenheter. Vilket under JAG ÄR!

Vilket Under Existensen Är!

Bara Älska Mig och överlämna era erfarenheter till mig och er resa kommer att bli välsignad med glädje, frid och fullhet av min makt. Tills Jag drar mig tillbaka till mig själv igen.

JAG ÄR ditt Gudomliga-Själv!

 

Budskapet framfört av Ute

 

http://radiantlyhappy.blogspot.com.es/2015/12/our-god-self-awakening.html

Du gillar kanske också...