Den Galaktiska Federationen av Ljus via Mia Lighthouse, 27 oktober 2018

Den Galaktiska Federationen av Ljus:

Älskade.

Ni är på god väg, tro inget annat. Men det är viktigt att ha ett öppet sinne och ett öppet hjärta. Det är viktigt att kunna rannsaka sig själv, att återkoppla till sig själv, att stå allt rakare i er kontakt med ljuset.

Ni är på Moder Jord av en anledning. Många av er tycker det är en svår plats att vara, men det är för hennes skull ni är här. Visualisera henne i hennes mest oförstörda tillstånd, det hjälper henne att läkas. Hon är en gudomlig varelse och hon gör denna resa tillsammans med er. Ju fler ni är som helar och renar er, desto starkare blir Moder Jord.

Ju fler ni är som höjer era medvetanden till rena kärleksmedvetanden, ju mer stärker ni Moder Jords skönhet, hennes stryka, hennes kraft. Det är därför ni är här, för att hjälpa Moder Jord och mänskligheten över i den nya tiden, så tro inte för ett ögonblick att Moder Jord är oviktig, hon är essentiell.

Fredsriket på Jorden växer fram. Fredsriket på Jorden blir starkare för var dag som går tack vare ert arbete med er själva. Så fortsätt, fortsätt, fortsätt. Allt går mycket bra.

Vi önskar att påminna om den process som Sanat Kumara började denna kanalisering med:

Slut era ögon och känn er kropp, känn de positiva energier som finns i er kropp, i ert hjärta, i ert sinne, i er själ. Låt dessa energier omsluta hela er varelse.

Ni har förmågan att transformera era celler, ett rent hjärta och sinne har den förmågan. So stilla ert sinne nu. Rena ert hjärta nu och bara var i detta rena varande. Ett tillstånd av lycksalighet. Låt detta tillstånd följa med dig i ditt vardagsliv.

Koppla upp er till kärleken i era hjärtan, till det ljus som lyser där så starkt. Öppna era ögon och se på din omgivning med dessa kärleksögon. Uppskatta det som omger dig. Gör det nu, gör det varje dag.

Lev era liv från era hjärtan och låt detta ljus lysa upp och transformera era liv.

Vi välsignar din väg.

I Kärlek och Glädje,

Den Galaktiska Federationen av Ljus

Du gillar kanske också...