Den Universella Modern Maria via Genoveva Coyle, 12 januari 2018

Den Universella Modern Maria via Genoveva Coyle,

12 januari 2018

 

DEN UNIVERSELLA MODER MARIA: JAG VET ATT NI ÄR IVRIGA ATT STARTA NÄSTA PROJEKT, NÄSTA ÄVENTYR

Ni vet att enda sättet att fortsätta på denna resa är att följa ert hjärtas kärlek och sanning. Channeled av Genoveva Coyle.

 

Hälsningar söta Ni! Jag är er Moder, den Universella Moder Maria, hoppets Moder, Modern av förändring och omvandling, Moder till alla. Jag kommer till er idag, jag kommer för att tala med er, för att ni ska känna min omfamning och min kärlek. Jag kommer för att ni ska se eller uppfatta mig, på vilket sätt ni vill, men ni måste nu förstå att jag är, och alltid har, funnits med er.

Det finns tillfällen när ni behöver några synliga eller påtagliga tecken på min närvaro, och jag förstår det kära hjärtan, för att vara i en mänsklig kropp och genomgå alla dessa snabba förändringar och anpassningar som ibland är ganska obekväma, och samtidigt behöva möta ert egos försök att förvirra och övertyga er om att ge upp, är inte någon lätt uppgift.

Och så är jag här, mina älskade barn, för att gratulera er till era senaste framsteg och prestationer. Jag är här för att visa er att ni har vuxit och mognat så mycket, och jag vill ta det här tillfället i akt att omfamna er, hålla er i mina armar och ta er till mitt hjärta så att ni kan känna min kärlek och uppskattning. Och detta är precis som när en mor håller om och kramar sina vuxna barn med kärlek och vördnad oavsett ålder, men till största delen med stolthet för allt de har uppnått.

Jag vet att ni är redo för nästa äventyr, jag kan se er otålighet och iver att komma igång med nästa projekt, för att gå vidare och ta er längre på er resa.

Ja, vi har utformat den här livstiden tillsammans, ni och Jag, för att den skulle bli en spännande och stimulerande resa, med en livstid full av underverk och glädje, en livstid då ni skulle ta er ur bojorna som ert mänskliga sinne varit fångat i, och sedan kunna stiga in till friheten i era underbara hjärtan och kärleken. Och det är det ni gör, det här är vad min son, Jesus, har talat om, och detta är vad vi har berättat för er alla genom olika böcker, kanaler, sånger och andra former av budskap.

Ni fann er frihet, ja, ni tycker kanske att ni äntligen har kommit hem, att ni har stigit upp medan ni befinner er i denna underbara fysiska kropp, det har ingen betydelse vad ni kallar denna process av expansion. Det viktigaste är att ni äntligen har hittat ert ljus och er riktning, och även om ni fortfarande inte har möjlighet att se allt som händer runt er, det finns många anledningar till det, så vet ni att det enda sättet att fortsätta på denna resa, är att följa ert hjärtas kärlek och sanning.

Ni har mognat en hel del, söta Ni. Och det betyder att ni förstår vilka ni är, ni förstår de universella lagarna, ni förstår hur viktigt det är att bara flyta med i kärlekens nåd, och släppa de kvarstående tvivlen och bekymren.

Ni kan äntligen uppfatta hur långt ert energifält och er kärlek kan nå. Ni kan se de positiva upplyftande effekterna av era kärleksfulla tankar för er egen kropp, för ert hem och familj, och låt mig försäkra er om att det gäller alla som är knutna till er, även om de bor hundratals mil bort.

Era ögon glöder och skrattar, era sjungande hjärtan är öppna och strålar av kärlek, era steg är fyllda av ljus och glädje, och att se er på det här sättet, söta Ni, är verkligen uppfyllelsen av Min Dröm. Och jag tackar och omfamnar er med min oändliga kärlek och tacksamhet! Resten av min dröm följer snart, då alla tillsammans med er bygger Nova Jord.

Bra gjort kära hjärtan, bra gjort! Gå i frid och kärlek! Farväl.

 

Översättning: Margareta och Hans Jonåker

 

By Permission.

© 2018 Council of Love, Inc.

http://counciloflove.com/

This channeled material is protected by copyright. We invite you to share it on condition that it is used in its entirety, that no alteration is made, that it is free of charge, and that the copyright notice, channel credit, website link, and this statement are posted.

 

Du gillar kanske också...