Det Andromedanska Ljusrådet via Daniel Scranton, 17 december, 2023

 

De stora, gigantiska sprången på väg för mänskligheten ∞

The Andromedan Council of Light, kanaliserad av Daniel Scranton

”Vi är det andromedanska ljusets råd, och vi är väldigt glada över att få kontakt med mänskligheten.
Du tar medvetandet dit det aldrig har varit förut, och ändå känns det ibland som att du bara traskar fram, kämpar och knappt klarar dig i ditt liv. Var snäll och vet att allt detta är en del av att ta medvetandet dit det aldrig har varit tidigare, och erkänn er själva för att vara pionjärerna, för att vara banbrytare, för att vara de som var modiga nog att göra det. Det finns massor av sköna positioner och dimensioner i vårt universum. Det finns massor av platser du kunde ha åkt till och massor av liv du kunde ha levt, och ändå valde du ditt. Du gör det för det större bästa. Det finns inget lidande för lidandets skull. Det finns alltid en expansion som uppstår när någon upplever något som får dem på knä.

Nu, några av er undrar över förståndet i ert beslut att inkarnera vid denna tid, och vi är här för att berätta för er att det också är tiden då ni får expandera, utvecklas och stiga upp som ingen annanstans i universum. Ingen annanstans är den unika känslan tillgänglig för själar, att inkarnera i och att ha dessa upplevelser. Var glad över ditt beslut och var stolta över dig själv, för nu kommer tiden då du får skörda alla frukterna av ditt arbete. Nu får du uppleva den roliga delen, och det börjar bli roligt så fort du tror att det är möjligt för dina liv att vara roliga med tanke på var du är just nu. Var du är just nu är inte så illa som du kan göra det, men du måste anstränga dig lite, fokusera, på silverkanten, och du måste sätta på dig de rosa glasögonen, för det är uppe. till dig.

Det är upp till dig om du upplever helvetet på jorden eller himlen på jorden, eftersom du är den som har ansvaret för ditt perspektiv. Du är den som ansvarar för din synvinkel, och du är den som får vibrera i harmoni med de vackra upplevelserna som ni alla har tillgängliga för er just nu, och så fort ni är i linje med dem, får ni ha dem, och du får ta dessa språng framåt i medvetandets utveckling. Och medvetandets utveckling sker bara av sig själv, men du behövs för att uppleva det, och du får uppleva den här platsen där du är just nu där så mycket expansion är tillgänglig för dig.

Du skulle inte ha möjligheten att uppleva de stora, gigantiska sprången framåt om du tog en av dessa mysiga positioner i detta storslagna system av saker vi kallar vårt universum. Leta efter dessa möjligheter att gå med flödet till det högre medvetandetillståndet, och släpp allt som håller dig tillbaka just nu från att vara sant mot ditt sannaste jag, hela ditt jag. Ni kan få det att hända med en så liten mängd ansträngning vid denna tidpunkt, men det kommer att vara upp till er, och det kommer alltid att vara upp till er vilken version av planeten Jorden, av er själva och av andra ni upplever. Ta tillbaka din kraft och bli den bemyndigade versionen av dig själv som du vill ska gå framåt från detta ögonblick i tiden.

Vi är ljusets andromedanska råd, och vi har njutit av att tjäna er alla.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *