Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 16 december, 2023

 

Awakened Collective: Here is Your Impact ∞

The 9D Arcturian Council Channeled by Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är alltid så mycket intresserade av vad ni, som det uppvaknade kollektivet, gör för att hjälpa era medmänniskor, och vi har märkt hur många av er som har varit banbrytare och trendsättare på sistone som ni alltid tänkt vara i denna livstid. Du skapar nya mallar, nya färdplaner, för att visa resten av mänskligheten hur det görs, och du använder även dina egna skapelser för att åstadkomma de upplevelser och verkligheter som du har bestämt dig för att föredra. Dina önskningar har gett upphov till nya energier som sedan kommer till din medvetenhet som idéer, som inspiration, som tankar om hur du kan fortsätta att gå framåt på de sätt som du vill där på jorden.

Du, eftersom du är vaken, vill alltid gå längre, gå djupare, sträcka ut det medvetande som du har, så att den du är inkluderar mer, och du visar i princip resten av mänskligheten hur detta görs genom att leda sätt genom att föregå med exempel. Många frågar oss, och de andra guiderna och kollektiven som Daniel kanaliserar, om deras syfte, om vad de ska göra. Du kanske inte känner igen dina bidrag eftersom det inte är så att du skrev ner allt på papper och sedan fick ett förlag att lägga ut det på Internet och i bokaffärer.

Du kan inte se eller känna effekten du har genom att skapa dessa nya mallar, dessa nya färdplaner för uppstigning och expansion av medvetandet, men vi kan, och det är därför vi berättar om dessa saker. Vi vill alltid försäkra dig om att du bidrar och att du är på rätt väg. Dessutom är många av er oroliga för era nära och kära och om de kommer att klara det, om de också kommer att kunna ändra sitt medvetande, och svaret är naturligtvis att de kommer att göra det eftersom de har dig. Och vare sig du vet det eller inte, så leder du med gott exempel, och du planterar frön inom dem alla, och det här är mycket bra saker.

Börja känna vilken inverkan du har haft på ditt eget liv, och du kommer att börja få en uppfattning om vilken inverkan du har på det kollektiv du är en del av. Du kommer att fortsätta att göra detta eftersom det är det enda som verkligen är tillfredsställande för dig att ta del av, och eftersom energierna kommer att fortsätta att ge dig de där knuffarna, de inspirerade idéerna och de intuitiva träffarna som tar dig till nästa nivå av medvetande och som hjälper dig att ta med dig fler av dina medmänniskor på resan. Det är så du uppfyller ditt syfte och fullföljer ditt uppdrag, och vi är mycket glada att kunna säga att vi ser fler och fler människor som gör det varje dag.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *