Det Andromedanska Ljusrådet via Daniel Scranton, 21 februari, 2024

 

En inbjudan från andromedanerna ∞

The Andromedan Council of Light, kanaliserad av Daniel Scranton

 

”Vi är det Andromedanska Ljusrådet, och vi är väldigt glada över att få kontakt med er.

Vi är med er hela tiden, och därför kan vi berätta för er att vi vet exakt hur mänskligheten har det. Vi vill också att du ska inse att det betyder att yttre rymden är en illusion. Avstånd är en illusion. Separation är som ni alla vet en illusion. Därför, om du vill nå ut till oss, kan du också nå inom. Du kan hitta din inre Andromedan. Du kan släppa tanken att du måste resa genom rymden för att få en annan upplevelse av verkligheten.

Saker och ting skulle inte vara bättre för dig bara för att du var på en annan planet i ett annat stjärnsystem. Ni får uppleva alla världar just nu, men ni måste övertyga er själva om att det faktiskt är möjligt att göra det. Vissa av er är medvetna om att ni gör det, men ni tror att det bara händer när ni sover. I verkligheten upplever ni olika verkligheter hela tiden, och de av er som verkligen är vakna vet detta och vet att ni får välja.

Du väljer inom ett brett spektrum av möjligheter som Source har gjort tillgängliga för oss alla. Du behöver inte välja vad dina föräldrar valde. Du behöver inte välja vad alla andra i ditt samhälle väljer. Du får välja med din fria vilja och med din kunskap att du har kapacitet att resa till vilket rike du vill uppleva härnäst.

Nu, gjorde ni det lätt för er själva att göra detta? Ja och nej. Det är enkelt i den meningen att du inte behöver ha mycket pengar. Du behöver inte ha någon speciell teknik. Du behöver inte decennier och decennier av träning. Allt du behöver är en vilja att utforska ditt eget medvetande, och du börjar göra det genom att förändra hur du uppfattar den nuvarande verkligheten du upplever. Och den underbara biprodukten av allt detta är att du får leva ett bättre liv just nu.

Du behöver inte vänta på någonting eller någon. Du behöver inte vänta på en ”händelse” eller en solblixt. Du behöver inte vänta på en finansiell kollaps eller en masslandning av fartyg. Du har verktygen inom dig och du har bruksanvisningar runt omkring dig. Det finns så många människor som har gjort detta och har gjort det framgångsrikt, och de är redo och villiga att lära dig hur man gör det. Sök upp dem. De är lätta att hitta av dem som har en sann önskan att ansluta till andra världar, andra dimensioner, andra stjärnsystem och andra varelser.

Vi finns här som exempel på vad du kan och vad du kan bli, men vi är inte bättre än du på något sätt. Vi är bara mer övade på att fokusera, och vi har fokuserat oss just nu på den här kanalen, detta kärl, eftersom han har gjort sig tillgänglig för oss. Och var och en av er kan göra detsamma, och ni kan resa till Andromedan Star System här och just nu. Vi skickar ut inbjudan till var och en av er som tar emot denna överföring, oavsett när ni tar emot den. Vi är öppna, redo och villiga att ansluta och ta dig till vårt rike. Vi söker bara villiga deltagare.

Vi är det andromedanska ljusets råd, och vi har njutit av att tjäna er på detta sätt.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *