Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 20 februari, 2024

 

Vad gör denna livstid annorlunda? ∞

The 9D Arcturian Council Channeled by Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi vet att det ni går igenom där på jorden kan vara ganska utmanande ibland, och vi vet att ni kan behöva påminna er själva om att inte låta det ni går igenom i ett givet ögonblick komma till er, för vi har sett vad som händer när du gör. När du låter dina livsförhållanden dra ner dig vibrationellt kan du inte få de svar du behöver. Du kan inte se, eller tänka, eller känna dig ut där du befinner dig, eftersom du är så fokuserad på att verkligheten i din situation är vad den är.

När du kommer ner i leran och myren glömmer du att du skapar problemet för dig själv för att växa ur det. Du glömmer i dessa ögonblick att varje problem måste ha en lösning i detta universum av dualitet. Man behöver ibland påminnelser från varelser och kollektiv som oss själva om att det alltid finns en utväg och utvägen är oftast att gå uppåt.

Med andra ord, om du tar bort din uppmärksamhet från det som har satt dig i den där funken tillräckligt länge och går och gör något lekfullt och roligt ett tag, det är då din vibration naturligt kommer att stiga upp så att lösningen, svaret, kan hitta vägen till dig och du kan hitta vägen till den. Vi pratar inte om att sticka huvudet i sanden eller låtsas att något inte är på riktigt när det verkligen är det, för du är där för att möta den utmaningen som ligger framför dig, men du är också där för att möta den på ett annat sätt än du någonsin har mött det tidigare. Det är det som gör denna livstid annorlunda än alla andra.

Du har olika verktyg i denna livstid. Du har bättre strategier under denna livstid. Du har införlivat läror som är nya för dig i denna livstid, och så kan du inte kämpa dig ut ur ett utrymme med lägre vibrationer, men du kan ibland tillåta dig själv att gå ner till botten, om du behöver, för att att helt ge upp, att helt släppa taget. Och vissa människor tar den vägen, men om du kan få dig ur en funkis en liten stund genom att titta på en video som får dig att skratta, eller genom att komma ut i havet eller gå i skogen, gör det då. Om du vet att du kommer att bli upplyft genom att ringa din mycket kärleksfulla, medkännande och jordnära vän, gör det då.

Du behöver inte gå igenom det du går igenom helt ensam, och du behöver inte kämpa dig ut ur det där hålet som du befinner dig i. Det är viktigt för dig att inse att saker hela tiden förändras och förändras för det bättre. Och därför kommer dina omständigheter att förändras om du tillåter dem genom att ta din uppmärksamhet från dem. Annars kan du hitta en lösning som är en tillfällig lösning, men då kommer du att hamna i samma omständigheter, eller mycket liknande omständigheter, inte alltför långt på vägen.

Och så vill du inse att det alltid är en bra idé att höja din vibration, även om du bara gör det för att ge dig själv en känsla av lättnad. Även om du inte förväntar dig att få lösningen på just ditt problem genom att göra något, gör det ändå. Gör det för den tillfälliga lättnad du kommer att få. Låt dig själv ta en paus från de problem du har skapat i ditt liv, för du njuter helt enkelt av att må bättre för de stunder då du inte fokuserar på det.

Och du kommer att förändra omständigheterna genom att förändra dig själv. Och detta kan tillämpas på varje enskilt problem, varje enskilt scenario som finns i ditt liv eller som någonsin kommer att vara. Vi vet detta för att vi har observerat tillräckligt mycket av er och för att vi har våra egna fysiska upplevelser i vår tidigare historia att dra nytta av.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med dig.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *