Det Andromedanska Ljusrådet via Daniel Scranton, 23 april, 2024

 

 

Vad är närvarande på jorden vid denna tidpunkt ∞

The Andromedan Council of Light, kanaliserad av Daniel Scranton

”Vi är det Andromedanska Ljusrådet, och vi är väldigt glada över att få kontakt med er på detta sätt.

Du kommer till en punkt i din medvetenhetsutveckling där du börjar inse att du inte är så separat trots allt. Nu gillar ni att inse att ni inte är separata från de som vi som är högt uppe i stjärnorna och i högre dimensionella plan. Och vi uppskattar att du ser upp till oss, och Plejadierna och Sirianerna, Arcturianerna och Lyranerna. Vi vill också att du ska tänka på att du också är väldigt kopplad till växtlivet, djurlivet på din värld. Vi vill att ni ska känna er anslutna till jorden på er planet och veta att vi ingjuter vårt ljus och vår kärlek i de andra kungadömena där på jorden.

Växt-, djur- och mineralrikena är mycket mottagliga för högre frekvensenergier, och vi erbjuder dessa energier hela tiden. Vi uppmuntrar er att gå ut och umgås med naturen eftersom vi vet att den arbetar med högre vibrationer än de flesta av er för det mesta. Nu har du kapaciteten att gå väldigt högt i termer av din vibration och vad du kan ansluta till i det icke-fysiska, eftersom du har de där komplexa sinnen som tenderar att komplicera saker ibland.

Men när du komplicerar allt och du fokuserar på att ta emot från vad det är runt omkring dig och ovanför dig och inom dig, det är då du börjar få en glimt av hur det är att vara ett med alla, att vara i ett tillstånd av upplysning. Vi kommer att fortsätta att använda planeten som ni reser genom rymden på som ett sätt att förankra i våra högre frekvensströmmar av medvetande, de leveranser som vi har för er alla i mänskliga fysiska kroppar.

Vi vet att det är lättare att få kontakt med växt-, djur- och mineralrikena ibland, och det beror på att de är så okomplicerade. Det är för att de bestämde sig för att inkarnera med mindre komplexa sinnen som de kan ta emot så väl vad ni alla erbjuds. Vi inbjuder dig också att sakta ner och komplicera er själva och era liv så gott ni kan.

Det är sant att för någon som har stirrat på en skärm hela dagen kan det verka mycket mindre spännande och mycket mindre intressant att vara ute, koppla upp sig till en blomma eller ett träd eller ett rådjur, men när du blir jordad i dina kroppar och du kan känna förändringarna som sker inom dig när du ansluter till dessa vackra varelser, du kommer att veta att allt du behöver finns i det ögonblicket där du är närvarande och du är ett med ett annat medvetande, en annan varelse, en annan aspekt av Källenergi som är där och delar deras ljus med dig.

Och vi vill inte utelämna stenarna, jorden och sanden. Kristallerna faller också i den kategorin av mineralriket, och ni tycker om att omge er med kristaller när ni är andligen vakna. Du har en insikt om att de också innehåller massor av energi och ett högre medvetande. Ni kommer att kunna få tillgång till mer när ni går framåt, och ni finner mer frid, kärlek och harmoni inom er själva.

Vi vet att du är kapabel till så mycket där på jorden, och vi kommer att fortsätta att sända dig vårt ljus och vår kärlek direkt, och vi kommer att se fler och fler av dig öppna upp för oss eftersom vi vet att du gillar att ansluta till högre medvetande och utomjordiska varelser. Vi vill också att ni ska inse att ni är omgivna av varelser där på jorden som redan har anslutit till högre medvetande och utomjordiska varelser, och ni har så mycket nytta av deras närvaro i era liv.

Vi är det andromedanska ljusets råd, och vi har njutit av att tjäna er på detta sätt.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *